Vanderpump Villa: Ish-i i Eric Funderwhite pretendon se ai e ka abuzuar me të

Klea

Vanderpump Villa: Ish-i i Eric Funderwhite pretendon se ai e ka abuzuar me të

Vilë Vanderpump sapo ka filluar, por tashmë është goditur me polemikën e parë. Raporti vjen në lidhje me anëtarin e kastit Eric Funderwhitemenaxher i kështjellës, dhe vjen nga një ish.

Ish-i, i cili ishte në një lidhje pesëvjeçare me Erikun, e akuzoi atë për abuzim dhe sulm. Sipas raporteve, të dy ishin së bashku midis 2017 dhe 2022. Identiteti i viktimës së dyshuar është mbajtur anonim.

Raportime për abuzim dhe një urdhër ndalimi kundër Eric nga një ish

Dokumentet e gjykatës të marra nga The US Sun tregojnë abuzimin e supozuar që nga viti 2018, kur viktima raportoi se Eriku i “kapi” qafën jashtë makinës së tyre sepse ajo nuk donte të ngiste makinën. “E lashë atje dhe kur u ktheva, ai i kishte hedhur rrobat e mia në rrugë dhe po binte shi, kështu që të gjitha ishin dëmtuar ose shkatërruar.”

Në nëntor 2019, në një tjetër incident të supozuar, pasi pyeti se pse Eriku ishte larguar gjatë gjithë ditës, ajo shkroi se ai “i hodhi” në qafë. Një muaj më vonë, Eric dyshohet se u përpoq ta “mbyste” pasi ajo po “e sulmonte atë me një jastëk” sipas dokumenteve. Kur viktima u përpoq të “ikte”, Eriku e “mbyti” përsëri, duke e lënë të ikte kur ajo kërcënoi “të fillonte të bërtiste”.

Policia u përfshi në fund të shkurtit 2020. Pas një tjetër incidenti të supozuar, policia fotografoi plagët e viktimës. Eriku ishte zhdukur në kohën kur ata mbërritën. Viktima do të kishte kërkuar një urdhër ndalimi, por pandemia e la atë pa ku të shkonte. Për më tepër, viktima pohoi se nëna e Erikut “ndërhyri dhe më bindi që të mos vazhdoj me çështjen”.

Me incidente të tjera të raportuara në dokumente, hyri në fuqi një urdhër ndalimi i përkohshëm. Kjo ishte efektive midis 13 nëntorit 2020 dhe 28 dhjetorit 2020. Ai u shpërbë pasi nuk u paraqit në gjykatë. Në atë moment, viktima ka mundur të largohet me ndihmën e familjarëve.

Nëse ju ose dikush që njihni është prekur nga ndonjë prej çështjeve të ngritura në këtë histori, telefononi Linjën Kombëtare të Dhunës në Familje në numrin 1-800-799-7233 ose bisedoni në thehotline.org.