Vanderpump Rules Sezoni 11 deri në Premierë në Janar 2024

Klea

Vanderpump Rules Sezoni 11 deri në Premierë në Janar 2024

A ju kruhet për më shumë Rregullat e Vanderpompës? Epo, ju jeni me fat sepse një sezon i ri po vjen më shpejt nga sa mendoni.

Gjatë ditës së parë të BravoCon 2023, rrjeti njoftoi se një sezon i ri i VPR është afër. Rrëmuja e nxehtë e nominuar për Emmy do të kthehet në ekranet tona në janar 2024. Sezoni 11 do të ndjekë pasojat e Scandoval dhe marrëdhëniet e prishura në grup. Ngrini ato Pumptini, sepse ka dramë në horizont!

Vanderpump Rules Sezoni 11, që vjen në janar 2024

Vanderpump Rules u shndërrua nga shfaqja e fundit e Bravo-s në fazën e fundit në televizion që duhet parë brenda natës, dhe të gjithë mund të falënderojnë Sandoval për paaftësinë e tij për t’i qëndruar besnik Ariana Madix. Sigurisht, sezoni 10 përfundoi me kastë të ndarë plotësisht për shkak të urrejtjes së tyre për Sandoval. Si kthehen nga kjo?

Rachel Leviss është larguar nga grupi, por të gjithë të tjerët nga banda VPR do të kthehen për sezonin 11. Prodhimi filloi gjatë verës dhe yjet ngacmuan se ishte e vështirë të largohej era e keqe e Scandoval. Për shembull, Lala Kent kohët e fundit hapi ndarjen në kastë dhe tha se ishte një sezon i vështirë për t’u filmuar për shkak të intensitetit të sezonit 10.

Lala tha: “Ishte një sezon shumë, shumë i vështirë. Ne kurrë nuk kemi pasur një ndarje si kjo në grup që ju nuk mund ta rregulloni fjalë për fjalë.”

Katie Maloney shprehu një ndjenjë të ngjashme për sezonin 11. Në një intervistë, ajo shpjegoi se si kthimi kaq shpejt para kamerave ishte tronditës. Plagët nga ndarjet e tyre dhe skandalet e mashtrimit ishin ende vërtet të freskëta. Katie shpjegoi, “Nuk ishte jetuar mjaftueshëm jetë midis stinëve.”

Edhe pse nuk arritën të jetonin shumë mes stinëve, fansat janë më se të gatshëm të zhyten sërish në historitë e tyre. Sezoni 11 mund të ketë qenë i vështirë për t’u filmuar për kastin, por kjo ndoshta do të thotë se ne do të kemi një tjetër sezon të vështirë. Janari 2024 nuk mund të vijë aq shpejt.