Rachel Leviss

Klea

'Vanderpump Rules' Rachel Leviss në lidhje me biznesmenin Matthew Dunn një vit pas skandalit shpërthyes

'Vanderpump Rules' Rachel Leviss në lidhje me biznesmenin Matthew Dunn një vit pas skandalit shpërthyes

Ish Rregullat e Vanderpompës yll Rachel “Raquel” Leviss është në lidhje me biznesmenin Matthew Dunn. Kjo vjen më shumë se një vit pas lidhjes së saj të publikuar gjerësisht me ish-kostarin Tom Sandoval doli në dritë.

Raquel Leviss

Rachel “Raquel” Leviss29-vjeçari po eksploron një marrëdhënie të re me biznesmenin Mateu Dunn, edhe pse nuk po nxitojnë për ndonjë angazhim serioz. “Është pak herët për të kaluar te ndonjë etiketë,” e Rakelës i tha publicisti NJERËZIT.

“Ata u takuan pak më shumë se një muaj më parë dhe janë miq që sapo janë njohur me njëri-tjetrin. Ata u takuan dhe po shoqërohen.”

Raquel Leviss

Rachel Së fundmi ka shpërndarë një klip të saj në rrjetet sociale dhe Dunn duke shijuar një udhëtim me ATV, duke lënë të kuptohet për lidhjen e tyre në rritje me mbishkrimin: “Më shumë nga kjo, ju lutem, 🫶🏼🌵✨.”

Rachel Leviss

Kjo miqësi e lulëzuar pason një periudhë vetë-reflektimi për Rachel pas lidhjes së saj të diskutueshme me Tom Sandoval, i njohur si “Skandoval”, ishte popullor. Në fillim të këtij viti në podkastin e saj “Rachel Goes Rogue,” ajo zbuloi vendimin e saj për t'u fokusuar në rritjen personale në vend të takimit:

Rachel Leviss

“Unë nuk jam duke u takuar për një vit, dhe duke e bërë këtë, jam duke u fokusuar vetëm tek vetja dhe pas kësaj bisede, duke u fokusuar në emocionet e mia që më lindin, si ato që janë nevojat e mia që kam nevojë të plotësohen, dhe jo duke shtuar një person shtesë në ekuacion.”

Rachel Leviss

Në një diskutim të fundit me median, Rachel theksoi rëndësinë e kujdesit për veten pas shqyrtimit intensiv publik me të cilin u përball. Duke reflektuar për periudhën e trazuar, ajo tha: “Ishte një kohë shumë e vështirë për mua… Jam shumë e lumtur që jam në gjendje të shoh dritën në fund të tunelit dhe më në fund të riintegrohem në botën reale.”

Rachel Leviss

Rachel shprehu gjithashtu krenarinë për rrugëtimin e saj drejt shërimit, duke nënvizuar angazhimin e saj për t'i dhënë përparësi shëndetit dhe mirëqenies së saj mendore.

Matthew Dunn lidhje me Rachel Leviss doli në dritë pas Shija e realitetit zbuloi identitetin e tij më 29 prill. Zbulimi pasoi një foto në grup që Matthew ndau më 15 prill, ku shfaqej Rachel ndër të tjera, ku shprehu mirënjohjen për miqtë për krijimin e “lidhjeve” të paharrueshme. Postimi i tij kujtoi aventurën e tyre: “Kemi hipur nëpër male dhe nëpër pyll, por shtëpia e gjyshes nuk u gjet. Megjithatë, ne u mblodhëm krah për krah dhe notuam në një ujëvarë!”

Rachel iu përgjigj këtij postimi, duke komentuar, “Çfarë përvojë e pabesueshme”, për të cilën Mateu u përgjigj, “shumë argëtim”, shoqëruar me një emoji puthjeje. Duke treguar më tej afërsinë e tyre, Mateu gjithashtu ka postuar një foto me Rashelin në faqen e tij në Facebook dhe e ka vendosur si foto të profilit të tij. Megjithatë, pas mbulimit nga Shija e realitetittë dyja llogaritë e tij u fshinë në dukje.

Tom Sandoval

Matthew Dunn ka një sfond të ndryshëm biznesi dhe një jetë personale që përfshin një vajzë të vogël të quajtur Deni. Më parë, ai drejtonte një shitës makinash në Spokane, Uashington. Mendja e tij e biznesit u theksua në një postim në Instagram të majit 2022 nga një faqe lumturie dhe mirëqenieje, e cila e përshkroi atë si një “pronar biznesi (shtatë) figurash”, i cili e ka ruajtur me sukses këtë status për (tetë) vjet rresht dhe tani po punon drejt ndërtimit një kompani (tetë) shifrore.

Rachel Leviss

Faqja në Instagram ndau njohuri për e Mateut qasja ndaj suksesit dhe zhvillimit personal: “Ai e ka menaxhuar këtë për (tetë) vite rresht dhe është në rrugën e ndërtimit të një kompanie (tetë) shifrore. Ai është i apasionuar për të ndihmuar të tjerët të gjejnë fuqinë personale përmes vetëdijes, pronësisë totale dhe të vërtetës.”

Tom Sandoval

Në një video, Mateu ofroi një “këshillë të shpejtë” për të arritur më shumë në jetë: “Nëse doni të bëni më shumë, jini më shumë, arrini më shumë, fokusohuni në aktivitetin mbi rezultatet,” këshilloi ai. “Dhe nuk është aq sa shtimi i aktiviteteve të reja, por heqja e aktivitetit. Shumë prej jush, aq të shkëlqyeshëm dhe aq të talentuar sa jeni, kanë një aktivitet dhe një sjellje në jetën tuaj që po ju ndikon në mënyrë katastrofike në një mënyrë shumë të keqe. Njerëzit më të suksesshëm në botë kanë kuptuar se si të bëjnë më pak nga ajo që po bëni. Mendoni për këtë.”

Për më tepër, faqja u shpërnda e Mateut Parimi udhëzues, “Nëse fitoni mjaft qartësi, mund ta lironi veten”.

Rregullat e Vanderpompës transmetohet të martën në 8/7c në Bravo.