Ylli i "RHOC" Jennifer Pedranti kërkon sanksione ligjore në betejën e çrregullt të divorcit me bashkëshortin e huaj!

Klea

'Vanderpump Rules' Katie Maloney dhe Ariana Madix shpjegojnë pse u pushua nga puna kuzhinieri Penny!

'Vanderpump Rules' Katie Maloney dhe Ariana Madix shpjegojnë pse u pushua nga puna kuzhinieri Penny!

Katie Maloney dhe Ariana Madix zbuluan se kishin përjetuar konflikte “pagash” me kuzhinierin/konsulentin Penny Davidiqë e çoi në daljen e saj nga dyqani i tyre i sanduiçëve në Hollywood West, Diçka rreth saj.

Në episodin e 30 prillit të Rregullat e Vanderpompës, Lisa Vanderpump ndalesa nga dyqani ende i papërfunduar. Katie dhe Ariana ndaj me Lisa se marrëveshja me Peni përfshirë “të paguhet një pagë dhe … një përqindje”, duke sqaruar se funksionimi i Diçka rreth saj nuk u parashikua kurrë si një marrëveshje “tre musketierë”. Ky diskutim ndodhi mes garancive nga Katie se dyqani do të hapej “shumë, shumë shpejt”.

Ariana Madix

Gjatë sezonit 11, Peni u përfshi në mënyrë aktive në drejtimin Katie Maloney dhe Ariana Madix përmes vendimeve kritike të stafit dhe menusë për dyqanin e tyre të ardhshëm të sanduiçëve. Megjithatë, në transmetimin e 19 prillit të Duke dalë me Teddi Mellencamp dhe Emily Simpson podcast – Katie zbuloi se Peni nuk ishte më i lidhur me sipërmarrjen.

“Në fund të fundit nuk ishte përshtatja e duhur,” Katie shpjegoi, duke treguar se çështjet e kompensimit luajtën gjithashtu një rol në vendimin e tyre për të shkëputur lidhjet me Peni.

Katie Maloney

Në një moment zbulues nga emisioni, kur Lisa Vanderpump vizitoi dyqanin, ajo komentoi situatën duke përmendur se Katie dhe Ariana kishte ndërprerë komunikimin me Peni, “Ju djema nuk po flisni me të,” Lisa vëzhguar.

“Ka shumë pjesë që mungojnë,” Ariana ru përgjigj, ndërsa ajo dhe Katie theksuan pronësinë e tyre të vetme të biznesit. “Ky nuk është, si, ne të tre si “Tre musketierët”,” Ariana sqaruar.

Ariana Madix

Lisa u shfaq i habitur nga sqarimi i Penny's rol, duke reaguar, “Oh, ajo nuk do të jetë partnere?”

Lisa Vanderpump

Katie Maloney detajuar marrëveshjen fillestare me Peni gjatë bashkëpunimit të tyre në dyqanin e sanduiçëve. “Ajo i propozoi se do të donte t'i paguhej një rrogë dhe më pas, një përqindje që do të dëshironte.” Katie shpjegoi gjatë një interviste, duke shtuar se këto kushte ia kishin përcjellë avokatit të tyre.

Ariana Madix mbështetur e Katie Vërejtje, duke vënë në dukje, “Ajo merr rrogë dhe më pas ne i kemi ofruar, në fund të fundit, 10% të fitimeve nga ky vend. Kjo është një marrëveshje e madhe.” Lisa Vanderpumpi cili ishte pjesë e bisedës, kujton Peni duke qenë dakord me këto kushte, duke përmendur, “ajo do të ishte në rregull me këtë.”

Ariana Madix

Megjithatë, dinamika e marrëveshjes u zhvendos papritur, duke pasqyruar preferencat e klientëve që ndryshojnë me shpejtësi – nga një sanduiç me sallata greke te një briosh, të dy artikujt e planifikuar për menunë. “Por tani ajo thotë se nuk është,” Ariana sqaruar, duke treguar një ndryshim në Penny's qëndrim.

Katie zbuluan më tej rolin që kishin parashikuar fillimisht Peni. “Ne fillimisht kishim sjellë Peni do të jetë COO ynë dhe kreu i shtëpisë. Por ne kemi pak vështirësi për të parë sy për sy se cili do të jetë roli i saj në biznesin tonë.”

Katie Maloney

Lisa Vanderpomp, duke u hulumtuar më thellë në situatën, pyeti: “A doni të ndani rrugët?” Ajo gjithashtu shprehu shqetësimin se pa zgjidhjen e këtyre çështjeve, dyqani “thjesht nuk do të hapet kurrë”.

e Arianës përgjigja, “Kjo është ajo që ne po përpiqemi të kuptojmë tani,” nënvizoi pasigurinë rreth përfshirjes së Penny dhe të ardhmen e biznesit – çështje që tani me sa duket kanë çuar në Penny's nisja.