Faith Stowers

Klea

“Vanderpump Rules” Alum Faith Stowers pretendon Bravo Producentët e detyruan atë të “bëhej intime” me Lala Kent kundër vullnetit të saj

“Vanderpump Rules” Alum Faith Stowers pretendon Bravo Producentët e detyruan atë të “bëhej intime” me Lala Kent kundër vullnetit të saj

Faith Stowers kishte ndjenja romantike për Lala Kent gjatë sezonit të katërt të Rregullat e Vanderpompës. Stowers rrëfeu se ajo kishte “zhvilluar ndjenja” për Kenti në padinë e saj së fundmi kundër Bravo dhe NBCUniversal.

Faith Stowers

Ajo pretendoi se i kishte besuar një producenti për dashurinë e saj të fshehtë dhe pretendoi se të dyve iu bë presion që të “intimoheshin” dhe “të preknin njëri-tjetrin” në kamera gjatë një largimi nga aktorët.

Stowers gjithashtu pretendoi se ajo përjetoi ngacmime seksuale dhe dhunë fizike gjatë kohës së saj në serialin Bravo, si “i vetmi anëtar i kastit të zi”.

Faith Stowers

Stowers përshkroi ndjenjat e saj për Kenti dhe se si ajo u inkurajua të vepronte në lidhje me shtypjen gjatë një udhëtimi të hedhur në dokumentet e gjykatës, të marra nga Radar Online.

Në padi thuhej – “Stowers përvojë në Rregullat e Vanderpompës gjatë sezonit 4 përfshihej ngacmimi seksual dhe dhuna fizike. Kur Stowers i besoi një producenti për të cilin kishte krijuar ndjenja Kentiprodhimi dukej i gëzuar për ta bërë dinamikën sa më të vështirë dhe të pakëndshme që të ishte e mundur.”

Faith Stowers

Dokumentet e gjykatës thanë – “Për udhëtimin e aktorëve në Hawaii, prodhimi u organizua Kenti dhe Stowers për të qëndruar në një dhomë me një krevat të vetëm. Për më tepër, prodhimi ishte nën presion Kenti dhe Stowers për t'u 'intimuar' dhe “prekni njëri-tjetrin në mënyrë sensuale në kamera”.

Stowers e përshkroi përvojën si “shumë shqetësuese”, duke pretenduar më vonë

se Kenti kishte shkuar pas saj me thikë, në një incident të veçantë. Ajo pretendoi se ishte “sulmuar dhunshëm” më pas Kenti u bë “shumë i shqetësuar, duke humbur të gjithë vetëkontrollin” gjatë një mosmarrëveshjeje verbale në SUR.

Faith Stowers

Ajo pretendoi në padi: “Me kamerat që rrotullohen, Kenti mori një thikë nga një banak aty pranë dhe filloi ta tundte Stover, duke e mbajtur atë në qafë dhe duke e kërcënuar se do të 'presë ab-—.'

Lala Kent

Stowers pretendoi se kishte frikë se Kenti “do ta godiste me thikë, do ta copëtonte ose do ta shpërfytyronte” gjatë debatit të përshkallëzuar.

Ajo shtoi se ishte “thellësisht e tronditur” dhe raportoi incidentin e supozuar në NBC dhe Evolution.

Faith Stowers

Stowers pohoi se producenti ekzekutiv i shfaqjes, Bill Langworthy, e thirri atë për ta “dekurajuar atë nga përfshirja e policisë ose përshkallëzimi i situatës duke folur në media”. Ajo pretendoi se Langworthy “e minimizoi” incidentin dhe “nënkuptoi fuqishëm” se do të vuante “degëzime të rënda në karrierë” nëse do të dilte publike me pretendimet e saj.

Lala Kent

Ajo gjithashtu pretendoi se NBC dhe Evolution “filluan mbulimin” menjëherë pasi ajo zbuloi planin e saj për të përfshirë policinë.

Stowers pohoi se të nesërmen ajo u paralajmërua se “ajo do të ndërpritet nëse nuk mund të gjente një mënyrë për t'u 'marrë vesh' me Kenti.

Lala Kent

Mark Geragos dhe Bryan Freedman, ekipi ligjor i fuqisë Stover, tha për Radar – “NBC dhe Evolution besojnë qartë se rregullat e sigurisë në vendin e punës, ligjet e punësimit dhe mirësjellja themelore nuk vlejnë për ato në TV realitet. Sulmet e egra, ngacmimet raciste dhe kundërshtimi i shërbimit të veteranëve me sa duket janë të pranueshme për NBC dhe Evolution për hir të vlerësimeve. Besimi nuk e dinte se në çfarë grope e kishte gjetur ajo dhe ia raportoi këtë sjellje të paligjshme eprorëve të saj. Si përgjigje, ajo u degradua në 'vullnetare' dhe iu hoq kompensimi i saj tashmë i pakët.