Vanderpump rregullon yjet që mishërojnë shenjat e tyre të yjeve

Klea

Vanderpump rregullon yjet që mishërojnë shenjat e tyre të yjeve

Shumë është shkruar në yjet, dhe kjo përfshin kastin e Rregullat e Vanderpompës. Ndërsa ata mund të jetojnë dhe të lulëzojnë në një botë të mbushur me drama aktualisht, shumë mund të përfitojnë nga një mënyrë jetese më e qetë. Por a mundet shenja e tyre e zodiakut t'u japë fansave një paraqitje të shkurtër të punës së tyre të brendshme? Po, sigurisht, për ndjekësit tanë të grafikut rezident. Ku është Ally Lewber dhe leximet e saj të astronomisë kur kemi nevojë për të?

Aleja Lewber – Bricjapi

Aktualisht, Ally po përqafon gjithçka që yjet kanë rezervuar për të. Ally është mishërimi i shenjës së dhisë dhe aktualisht po tregon se sa e pavarur mund të jetë. Ajo shpesh vendos James Kennedy në vendin e tij dhe nuk ka frikë të shkojë pas asaj që dëshiron. Kohët e fundit ajo filloi biznesin e saj si një astrologe shpirtërore. Aleati është i besuari kozmik që beson se yjet mund t'ju japin atë që dëshironi.

Ally ka të bëjë me ekuilibrin, kështu që ajo qetëson shumë të dashurin e saj, James. Ajo së fundmi i tha Teen Vogue: “Gjëja ime e preferuar në listat tona (përveç faktit që ne të dy jemi hëna të Peshores) është se unë kam një stellium (tre ose më shumë planetë) në Ujori, dhe ai ka një stellium në Bricjap. Unë jam një diell Bricjapi, dhe ai është një diell Ujori. Unë mendoj se kjo është arsyeja pse ne vërtet e njohim njëri-tjetrin.” Duket sikur këto të dyja i përkasin së bashku.

Katie Maloney – Bricjapi

Ashtu si në Vanderpump Rules, Katie Maloney është mbi dramën në jetën e saj personale. Një tjetër Bricjap jashtëzakonisht i pavarur, ajo nuk do të lejojë askënd të hyjë në rrugën e saj të suksesit, madje as qytetin WeHo. Katie përqafon elementin e saj tokësor dhe është gjithashtu praktike dhe realiste kur bëhet fjalë për marrjen e vendimeve. Bricjapët janë më të vetëdisiplinuarit e shenjave të zodiakut, që do të thotë se, ndonjëherë, ata mund të jenë të çuditshëm. Siç e kemi parë në rregullat e Vanderpump, Katie gjithmonë duhet të jetë në vendin e shoferit. Gruaja nuk merr të burgosur.

Tom Schwartz – Peshorja

Tom Schwartz është një shenjë ajri, dhe ndonjëherë kjo do të thotë se ai mund të fryjë shumë ajër të nxehtë. Shumica e Peshoreve janë miqësore dhe bindëse. Unë do të argumentoja se Tom është të dyja, por një faj. Ai donte të sigurohej që të gjithë ta pëlqenin atë në dëm të martesës së tij. Peshoret dihet se nuk tundin varkën dhe do të shkojnë me rrjedhën. Siç e dimë, Tom do të shmangë dramën si murtaja, por disi, kjo zakonisht i shkakton më shumë telashe.

Lala Kent – ​​Virgjëresha

Virgjëreshat njihen si të përulur, praktik, të organizuar dhe të durueshëm. Unë do ta argumentoja atë Lala Kent tregon shenja se nuk është i përulur apo i durueshëm, por ky është mendimi im. Por Lala është shumë Virgjëreshë në mënyra të tjera. Ajo është jashtëzakonisht e vetë-mjaftueshme, siç u dëshmua pasi u bë nënë beqare. Ajo është ambicioze dhe e fortë, pothuajse në një gabim. Siç e dinë fansat e Vanderpump Rules, Lala po punon për të qenë më e butë sepse Virgjëreshat mund të mbështillen me të qenit perfekt.

James Kennedy – Ujori

Një Ujor i vërtetë, James është më i lumtur kur është duke bërë gjërat e tij, si DJing. Ujori janë shpirtra të lirë që janë mjaft të çuditshëm dhe të ftohtë. Xhejms është padyshim që të dy, edhe pse ndonjëherë mund të rrëmbejë disa pupla. James përqafon anën e tij të sigurt dhe refuzon të mbahet nën një marrëdhënie, qoftë dashuri apo biznes. Ndërsa një Ujor mund të jetë i hapur, ndonjëherë kjo është një nga tiparet e tyre më të mira. Të paktën ju e dini se ku qëndroni.

Tom Sandoval – Kanceri

Tom Sandoval është shenja e gaforres dhe posedon tiparet mbrojtëse dhe emocionale ndaj një T. “Këngëtari” urren të qenit prapa në një qoshe dhe shpesh rrah kur ndihet i sulmuar personalisht. Gaforret janë njerëz kompleksë që krenohen me punën e tyre. Megjithëse guxoj të them se tipari i të qenit besnik kaloi mbi Tomin si një gocë e keqe. I lindur më 7 korrik 1983, Tom udhëhiqet nga një hënë e Binjakëve, gjë që e bën atë të pavendosur në rastin më të mirë. Yjet janë pak kundër tij pasi ai gjithmonë lufton me vetëkënaqësinë. Kjo hënë dëshiron gjithashtu lirinë, kështu që mund të kishte një arsye astrologjike pas Skandovalit, por besnikëria e Tomit ndaj Gaforres duhet ta kishte sjellë atë përsëri në tokë.