Katie Maloney Reacts to 'Crazy Jo' Filming for Vanderpump Rules

Klea

Vanderpump Rregullon Anëtarët e Kastit që tregojnë rritje emocionale

Askush nuk tha që të ndash jetën tënde në TV realitet do të ishte e lehtë, dhe Rregullat e Vanderpompës nuk është përjashtim. Shfaqja për një grup miqsh të ngushtë që po përpiqeshin të bënin emër në Hollywood filloi në vitin 2013 dhe shpejt u bë një sensacion.

Hipe ishte kryesisht për shkak të luftimeve intensive dhe shkrirjeve që e bënë shfaqjen një hit. Me zuzar si Tom Sandoval, Jax Taylor dhe Stassi Schroder, ishte si të shikoje një përplasje treni nga i cili nuk mund të largoheshe. Megjithatë, me kalimin e viteve, kasti është zbutur dhe ka kthyer disa gjethe të reja gjatë rrugës.

James Kennedy

(Foto nga Presley Ann/Getty Images për MTV)

James Kennedy është rritur pjesët më të vogla në krahasim me të tjerët në këtë listë. Kur DJ tregoi se ai kishte ndaluar së piri “Pumptini”, fansat ishin të impresionuar, pasi shumica e problemeve të tij u përkeqësuan nga konsumimi i tij i alkoolit.

Sidoqoftë, në sezonin 10, ai tha se ishte përsëri në të. Por në një kthesë të çuditshme, James zgjodhi të hapej më shumë, gjë që i ngjalli atij pak më shumë ndjeshmëri dhe shpjegoi pse është ashtu siç është. Mjerisht, James mund të jetë ende i pamëshirshëm kur shtyhet, por shpresojmë se anglezi do të vazhdojë të punojë për veten e tij. Ndarja me Rachel Leviss gjithashtu dukej se i hapi rrugën dhe u fokusua në qëllimet e tij afatgjata.

Lala Kent

(Foto nga Gabe Ginsberg/Getty Images)

Lala Kent doli në skenë si një modele e re 21-vjeçare nga Salt Lake City, e cila nuk kishte frikë të luftonte në grup. Nëna e një fëmije shpesh godiste armiqtë e saj dhe merrte vendime të këqija ndërsa ishte nën ndikim.

Megjithatë, tashmë katër vjet esëll, Lala është një grua krejtësisht e re. Ajo mund të mbajë miqësi të ngushta dhe gjithashtu ka krijuar kompaninë e saj, Give Them Lala Beauty. Edhe pse po kalon një ndarje të keqe, ajo sërish vendos në vend të parë vajzën e saj, Ocean. Dreqin, Lala madje jep këshilla të mira tani.

Katie Maloney

Katey Maloney
(Foto nga: Todd Williamson/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Për sezone pas sezone, Katie Maloney ishte ndihmëse e Stassi-t dhe madje edhe Tom Schwartz-it ndonjëherë. Paaftësia e saj për të besuar se ajo meritonte miq më të mirë dhe një i dashur e pengoi rritjen e saj. Por më në fund, ylli i Vanderpump Rules bëri atë që menduam se nuk do ta shihnim kurrë. Katie la burrin e saj bashkëpronar TomTom, dhe Zoti, ishte e kënaqshme.

Është e vetëkuptueshme se lënia e burrit tuaj, veçanërisht një Beta si Tom, kërkon shumë rritje personale dhe respekt për veten. Katie më në fund vendosi të vinte veten të parën, duke marrë përgjegjësinë dhe duke ndryshuar totalisht rrethanat e saj.

Kristen Doute

Kristen Doute
(Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Në rregull, na dëgjoni – ajo që Kristen Doute dhe Stassi i bënë Faith Stowers ishte e papranueshme dhe të dy meritonin të pushoheshin nga rrjeti. Lëvizja ishte e papjekur, raciste dhe e paarsimuar.

Që nga shkarkimi i saj, Kristen ndau me podcastin Hollywood Raw se ajo “filloi të dëgjonte sepse unë po bisedoja me shumë miq të mi, veçanërisht – për të qenë i sinqertë – miqtë e mi me ngjyrë, dhe ata më thanë të hesht dhe të dëgjoj. Dhe kjo është pikërisht ajo që bëra.” Kristen tregoi se kishte hulumtuar, lexuar dhe parë Ted Talks për të kuptuar se çfarë shkoi keq.

Kristen e çmendur shpresojmë se ka mësuar shumë nga shkarkimi i saj. Qëndrimi për të marrë përgjegjësinë tregon rritje të madhe dhe ylli tani përdor platformën e saj të mediave sociale për të mbrojtur të drejta të barabarta dhe pranim, duke përdorur platformën e saj për të rritur ndërgjegjësimin dhe për të promovuar përfshirjen.

Stassi Schroder

(Foto nga Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Ndërsa ne e urrejmë ta pranojmë këtë, vajza e keqe banore ka bërë ndryshime të mëdha në jetën e saj. Edhe pse ajo nuk është më një yll aktual i Vanderpump Rules, Stassi e ka bërë synimin e saj të fokusohet në familjen, martesën dhe fëmijët e saj.

Ajo ka sipërmarrje të suksesshme, duke përfshirë podcast-in, librin dhe shfaqjen e saj udhëtuese. Stassi ka nisur të flasë edhe për toksicitetin e spektaklit Bravo dhe se si ishte klubi i djemve.

Jax Taylor

Jax Taylor, Brittany Cartwright
(Foto nga: Noam Galai/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Jax është rikthyer për të filmuar një shfaqje të re Bravo dhe do të jetë mirë që shikuesit të shohin se si është pjekur. Më parë, Jax bënte jashtëqitje me derën e hapur, ngacmonte bashkë-yjet dhe mashtronte. Tani, ai ka një martesë të lumtur dhe të shëndetshme (shkoni figurën) dhe është një baba praktik. Jax është shumë më i pranishëm në jetën e tij dhe ka bërë një rrugë të gjatë, nga vjedhja e syzeve të diellit në Waikiki te drejtimi i shfaqjes së karrocave në Disneyland.