Vajza e Vicki Gunvalson, Briana mohon përdorimin e Ozempic

Klea

Vajza e Vicki Gunvalson, Briana mohon përdorimin e Ozempic

Real Housewives of Orange County alum Vicki Gunvalson vajza Briana Culberson ka humbur më shumë se 45 paund në katër vitet e fundit. Ajo dhe bashkëshorti i saj Ryan kanë qenë në një udhëtim Keto dhe kanë dokumentuar stilin e tyre të ri, më të shëndetshëm në rrjetet sociale. Por tani po qarkullojnë akuzat se ata përdorën Ozempic për të rritur humbjen e peshës, të cilën Briana Quicky e mohoi.

“Ka pasur disa biseda qesharake që enden nëpër rrjete sot pas një fotoje prej nesh që kam shpërndarë më herët”, postoi Briana në Instagram. “Disa njerëz kanë nisur një thashetheme se ne jemi në Ozempic.”

“Së pari, qesharake. Së dyti, unë KURRË”, vazhdoi ajo. “Kjo bie ndesh me gjithçka që ne mbrojmë dhe gjithçka që po bëjmë për shëndetin dhe mirëqenien tonë.”

Një ndryshim i madh i stilit të jetesës

“Kam kaluar shumë vite të jetës sime duke qenë tmerrësisht e sëmurë”, shtoi nëna e katër fëmijëve. “Shumë vite që nuk kam respekt për shëndetin tim… [We ate and drank] çfarëdo që donim në këtë moment. Isha në një listë të gjatë medikamentesh, i shtruar SHPESH në spital, i sëmurë, i shëndoshë dhe i mjerë.”

Gjatë katër viteve të fundit, Briana dhe Ryan kanë bërë “shumë, shumë ndryshime në stilin e jetës” për të përmirësuar shëndetin dhe mirëqenien e tyre. “Ushqyerja e pastër, mënyra e pastër e jetesës, lëvizja e përditshme, zgjedhjet e përditshme, shërimi emocional dhe suplementet dhe vajrat esencialë të cilësisë së lartë kanë ndryshuar plotësisht jetën tonë brenda dhe jashtë”, tha infermierja e regjistruar.

Ish i rregullti i RHOC-së ndau se regjimi i ri shëndetësor nuk ishte vetëm një program për humbje peshe. Kjo nuk kishte të bënte kurrë me aftësinë për t’u përshtatur në një madhësi më të vogël fustani. Edhe pse, e gjithë ushqimi i shëndetshëm kishte efektin e të bërit pikërisht këtë. Briana, e cila mori një diagnozë lupus në 2016, është më e dobët dhe ndihet më mirë. Më e mira nga të gjitha, simptomat e saj të lupusit janë nën kontroll.

“Ajo që është më e rëndësishme për mua janë ndryshimet në brendësi,” tha ajo. “Unë i kam hequr të gjitha medikamentet (me përjashtim të zëvendësimit të tiroides për tiroidektominë). Shëndeti im nuk ka qenë kaq i mirë për më shumë se 20 vjet.”

“Janë shumë zgjedhje të vogla të përditshme dhe qëndrueshmëri që shtohen,” vazhdoi ajo me krenari. “Unë jam një nënë më e mirë, grua më e mirë, shoqe më e mirë, njeri më i mirë tani që shëndeti dhe mirëqenia ime janë prioritet. Asnjë mashtrim, asnjë mjekim i keq, thjesht duke qëndruar i qëndrueshëm dhe i qëllimshëm me zgjedhjet e mia të përditshme… Mund ta çoni atë muhabetin Ozempic diku tjetër sepse nuk është këtu.”

Real Housewives of Orange County pritet të kthehet diku në vitin 2024.