Vajza e Todd Chrisley, Lindsie Chrisley, akuzohet se ka goditur me grusht ish-të dashurin dhe të dashurën e tij

Klea

Vajza e Todd Chrisley, Lindsie Chrisley, akuzohet se ka goditur me grusht ish-të dashurin dhe të dashurën e tij

Vajza e Todd Chrisley, Lindsie Chrisley, akuzohet se ka goditur me grusht ish-të dashurin dhe të dashurën e tij

Todd Chrisley's vajza e madhe, Lindsie Chrisleyu akuzua se dyshohet se kishte sulmuar të dashurën e një prej ish-ish të saj pas një mosmarrëveshje verbale, sipas një raporti të Radar Online.

Vitin e kaluar, Lindsie ishte përfshirë në një betejë gjyqësore për një urdhër ndalimi me ish-in e saj, Thomas Mollura, pas babait dhe njerkës së saj, Todd dhe Julie Chrisley zbarkoi në burg.

Lindsie Chrisley

Lindsie i është dhënë urdhri i përkohshëm mbrojtës kundër Thomas, por më vonë u hodh poshtë.

Media e ringjalli historinë pasi zbuloi detaje shqetësuese rreth rastit.

Lindsie Chrisley

Thomas pretendohet se gjërat u kthyen në dhunë mes tyre Lindsieai dhe një femër tjetër, siç detajohet në dokumentet e gjykatës.

Më 1 tetor 2022, Thomas plotësoi një raport incidenti në Departamentin e Policisë Roswell, i cili deklaroi se një oficer kishte “vëzhguar lëndime të dukshme në fytyrën, qafën dhe krahun e majtë”.

Thomas i tha policisë se “këto lëndime i ka marrë herët në mëngjes nga LINDSIE ndërsa ai ishte me të dhe po ngiste në Tenesi.”

Lindsie Chrisley

Ai pretendoi se “ai ishte në CHRISLEY vendbanimi më herët këtë mëngjes/mbrëmë vonë” dhe supozohet se ishte këshilluar nga Todd “Të largohet për “sigurinë” e tij”.

Raporti sqaronte se Thomas besonte se Todd's këshilla nuk është komunikuar në mënyrë kërcënuese.

Thomas gjithashtu pretendoi se kishte “disa raste që përfshinin përleshje fizike nga LINDSIE në Tenesi, Atlanta dhe Florida”, i cili përfshinte një incident specifik, gjatë të cilit Lindsie gjoja sulmoi atë dhe të dashurën e tij, Julie Dove, në shtëpinë e tij.

Në raportin e policisë thuhet – “THOMAS këshilluar në datat 10 gusht- 11 gusht rreth mesnatës, një femër që ai e identifikoi si LINDSIE CHRISLEYu paraqit në banesën e tij pa paralajmërim.TOMASI këshilloi se ishte me një femër tjetër në shtëpinë e tij, JULIE DOVUatë natë kur LINDSIE mbërriti në banesën e tij.”

Thomas shtoi se pa Lindsie Lexus i bardhë jashtë shtëpisë së tij përpara se automjeti të qarkullonte në rrugën e tij të rrugës dhe të parkonte në rrugën e një fqinji. Ai pretendoi se Julie u përgjigj dera, e cila filloi një “zënkë verbale”. Thomas pretenduar se Lindsie “E goditi atë dhe JULIE dy herë” pasi kthimi dhe kthimi u kthye fizik.

Lindsie Chrisley

Raporti thoshte – “TOMASI deklaron se është goditur dy herë me grusht të mbyllur në zonën e fytyrës dhe JULIE është goditur në fytyrë dhe në pjesën e pasme të kokës. Unë pyeta TOMASI nëse ai ose JULIE pësoi ndonjë lëndim të dukshëm gjatë këtij incidenti dhe TOMASI e këshilloi të bënte fotografi, por që atëherë ai ka marrë një celular të ri dhe do të duhej të shihte nëse ato foto ishin ruajtur ku ai mund t'i merrte ato.”

Lindsie Chrisley

Thomas pretendoi se Lindsie e dinte se Julie ishte në rezidencën e tij sepse një mik, i cili supozohet se punonte për Zyrën e Sherifit të Qarkut Cherokee, identifikoi Julie si pronare e makinës së saj pas Lindsie “siguroi” numrin e etiketës. Thomas pohoi gjithashtu se Lindsie thirri ish-gruan e tij, Whitney Mollura“dhe pranoi këtë incident dhe vrapim JULIE`S targa me ndihmën e 'mikut' nga Zyra e Sherifit të Qarkut Cherokee.”

Lindsie Chrisley

Thomas thuhet se ka kërkuar ndihmë mjekësore për lëndimet e tij të supozuara. Një mjek konfirmoi se ai kishte pësuar “2 gërvishtje në ballin e djathtë, 1 në mjekrën e djathtë dhe 1 në nofullën e majtë”.