Vajza e Theresa Nist reagon ndaj divorcit të mamasë nga Gerry

Klea

Vajza e Theresa Nist reagon ndaj divorcit të mamasë nga Gerry

Lajmet e Gerry Turner's divorci nga Theresa Nist tronditi kombin, edhe përkundër thashethemeve. Kuptohet, pothuajse të gjithë duan të marrin dy cent në lidhje me çiftin The Golden Bachelor. Tani, vajza e Theresa, Jen Woolston, ka folur hapur.

Ne raportuam për njoftimin e divorcit të Gerry dhe Theresa më 12 prill. Gerry i tha shtypit se ai dhe Theresa kishin shumë “biseda zemër më zemër” përpara se të merrnin vendimin e tyre. Siç mund të imagjinohet, nuk mund të ishte një vendim i lehtë për asnjërin prej tyre.

Theresa vuri në dukje se sa shumë mbështetje kishte marrë çifti. Ajo u shpreh, “Nuk mendoj se mund t'ju tregojmë se sa njerëz na thanë se kjo u dha atyre kaq shumë shpresë. Ne duam që asnjë nga këto të mos ndryshojë për askënd.” Pra, si ndihet vajza e Terezës për kalvarin?

Vajzat e Artë Beqare reflektojnë për kohën e tyre si familje

Më 17 prill, Jen Woolston ndau një foto të familjes së kombinuar Turner/Nist në Instagram në Golden Wedding. Në mbishkrim, Jen reflektoi: “Kam pasur vetëm përvojat më të bukura duke qenë me Gerry dhe familjen e tij”. Ajo shtoi: “Unë do t'i mbaj përgjithmonë në zemrën time ditët kur ishim zyrtarisht familje dhe do t'i mendoj gjithmonë si familje.”

Si një dëshmi e vullnetit të mirë të përgjithshëm, komentuesit dhanë një mbështetje të përgjithshme. “Klas dhe hir i pastër,” shkroi një komentues. “Kjo duhet të jetë e vështirë për të gjithë familjen tuaj. Më pëlqeu ta ndiqja këtë.” Një nga vajzat e Gerry, Angie Turner, gjithashtu u shfaq në komente. “Kthehu tek ti Jen!” ajo shkruajti. “Ju djema do të jeni gjithmonë familje edhe për ne!!”

Ndërsa tensionet mund të jenë të larta për shikuesit e Golden Bachelor, është e rëndësishme t'i mbani gjërat civile. Gerry është një figurë e diskutueshme këto ditë, por ai është një burrë i vërtetë. Një burrë me anëtarë të familjes, të cilët shumë mirë mund të preken nga diskursi online. Kjo nuk do të thotë se Gerry meriton një mburojë të gjithëpranishme nga të gjitha kritikat. Por fansat mund të dëshirojnë të shikojnë se ku i hedhin grushtat.

The Golden Bachelor po transmetohet në Hulu.