Vajza e Kyle Richards, Farrah Aldjufrie humbi 1 milion dollarë në vjedhje

Klea

Vajza e Kyle Richards, Farrah Aldjufrie humbi 1 milion dollarë në vjedhje

Kjo është e drejtë. Kyle Richards' vajza, Farrah Brittany Aldjufrie, sapo humbi mbi 1 milion dollarë pronë. Me lidhjet e saj me Real Housewives of Beverly Hills dhe rolin e saj në Blerja e Beverly Hills, dikush do të supozonte se çeqet do të hyjnë për Farrah.

Si e tillë, shtëpia e saj ishte e mbushur me mallra të vlefshme. Dhe kjo nuk është për fajin e viktimës, jo, aspak. Humbja e çdo numri sendesh nga shtëpia e dikujt do të ishte shkatërruese, pa marrë parasysh çfarë.

Thjesht pyesni Crystal Kung Minkoff-in, i cili shmangu mezi një pushtim në shtëpi ndërsa po pushonte në Japoni. Për fat të mirë, kujdestarët e shtëpisë së saj i trembën pushtuesit. Megjithatë, përvoja e tronditi atë. Mund të imagjinohet vetëm se Farrah është në të njëjtën varkë.

Shtëpia e Farrës u vodh në mes të ditës

Më 30 prill, TMZ raportoi se shtëpia e Farrah ishte grabitur javën e kaluar. Dhe jo thjesht të vjedhura; jo, këta hajdutë morën mbi 1 milion dollarë pronë. TMZ foli me burime nga forcat e rendit. Ata raportuan se njësia e LASD-së për krimet e mëdha e kishte çështjen nën kompetencën e tyre. Autorët hapën me forcë një derë dhe ndërprenë Wi-Fi të shtëpisë.

TMZ konfirmoi se vjedhja ndodhi të martën, më 23 prill. Sa i përket asaj që morën kriminelët, artikujt përfshinin bizhuteri sentimentale dhe të shtrenjta, bagazhe stilisti, ora të nivelit të lartë, çanta Hermés dhe mallra të tjera luksoze. Një burim raportoi se hajdutët ka të ngjarë të mos kishin në shënjestër Farrah. Krimi ka ndodhur në mes të ditës. Fatmirësisht, Farrah nuk ishte në shtëpi.

Siç u përmend më lart, Farrah nuk është i vetmi yll i Beverly Hills që përjetoi një pushtim të fundit në shtëpi. Për fat të mirë, pushtuesit e shtëpisë së Crystal nuk morën asgjë. Por fansat mund të kujtojnë rreth pesë vjet më parë kur hajdutët morën mbi 2.5 milionë dollarë mallra nga shtëpia e Dorit Kemsley. Për fat Doriti mori drejtësinë. Këtu shpresojmë që Farrah të ketë të njëjtin fat.

Real Housewives of Beverly Hills po transmetohet në Peacock me Buying Beverly Hills në Netflix.