Vajza e Kim Zolciak, Ariana akuzon policinë për 'konfiskim të paligjshëm' gjatë arrestimit të BDI-së

Klea

Vajza e Kim Zolciak, Ariana akuzon policinë për ‘konfiskim të paligjshëm’ gjatë arrestimit të BDI-së

Duket sikur vendimet e këqija notojnë rregullisht në këtë pishinë gjenesh. Derisa Kim Zolciak ka qenë e zënë duke humbur të gjitha kursimet e familjes së saj (gjoja), dy vajzat e saj më të mëdha po ashtu kanë vështirësi. Kohët e fundit Brielle Biermann u njoh nga American Express për faturat e papaguara dhe verën e kaluar Ariana Biermann mori vetë BDI-në e saj.

Nuk ishte një pamje e mrekullueshme për Arianën, e cila u arrestua në gusht 2022 për drejtimin e automjetit nën ndikim. Nën ndikimin e asaj që është pyetja. Ajo ishte e mitur dhe u tërhoq nga policët pasi goditi një makinë tjetër. Tani ajo kërkon që të gjitha provat e marra nga makina e saj të hidhen jashtë. Molla nuk bie larg nga pema dhe Radari ka lugën.

“Kapja e paligjshme” e të gjithëve…

Vitin e kaluar alumi Mos u vononi u përplas me një makinë tjetër dhe ligji. Tani ajo kërkon që prokurorët të mos lejohen të përdorin sendet “ilegale” të marra nga makina e saj gjatë gjykimit. Fat i mirë me këtë, zemër.

Dokumentet e gjykatës tregojnë se Ariana mendon se provat “të mbledhura pas ndalimit dhe ndalimit fillestar” të makinës së saj duhet të përjashtohen nga përdorimi. Njerëzit në ferr duan ujë akull dhe as këtë nuk e marrin.

Gjatë verës së vitit 2022 Ariana ishte 20 vjeçe dhe e lirë në Forsyth County, GA derisa përplasi një makinë tjetër. Kur erdhën policët, ajo mohoi të ishte e pakëndshme, por pranoi se kishte pirë duhan një stilolaps vape barërat e këqija një natë më parë. SIGURT, JAN.

Sipas raportit të policisë, oficerët në vendngjarje thanë se ishin plotësisht në gjendje të nuhasin alkoolin që dilte nga goja e Arianës dhe thanë se edhe rrobat e saj kishin erë të dehur. Në fund të fundit, Ariana-s iu prezantua disa byzylykë të mrekullueshëm argjendi kur ajo pati një lëkundje “të dukshme” gjatë testit të maturisë.

Fryti i ijëve të Kim-it u rezervua për kundërvajtje BDI, shumë e njohur këto ditë. Ajo gjithashtu mori një citim për kundërvajtje ndryshim të pahijshëm/të çrregullt të korsisë, si dhe alkool/posedim/blerje alkooli për të mitur. Zoti im! Natyrisht, Ari u lirua nga përplasja vetëm disa orë pasi u ndëshkua.

Mocioni i saj i gjykatës thotë në kohën e “paraburgimit fillestar”, “faktet e mjaftueshme nuk ekzistonin për të mbështetur as dyshimin e artikulueshëm se i pandehuri ishte nën ndikimin e alkoolit ose drogës, ose se ndonjë aktivitet tjetër kriminal ishte nën këmbë”. Djali, avokati i saj është vërtet avokat për këtë.

I janë shkelur të drejtat?

Më tej Ariana tha se nuk ka pasur shkelje të mëparshme të trafikut. Ajo beson se mbajtja ishte një “konfiskim i paligjshëm, i paligjshëm, i pambështetur nga shkaku i mundshëm apo dyshimi i artikulueshëm, duke shkelur të drejtat e saj sipas Amendamentit të Katërt të Kushtetutës së Shteteve të Bashkuara”. OSE ishte largimi i një personi të rrezikshëm nga mundësia e fortë për të lënduar ose vrarë dikë tjetër gjatë vozitjes nën ndikim. Gjoja.

Mocioni kërkon që gjykata të heqë provat “të marra në mënyrë të paligjshme” nga makina e saj dhe të mos “përdorë, përmendë apo referojë ndryshe prova të tilla në gjyq”. Për më tepër, dëshiron që çdo refuzim për të kryer një test kimik në vendin e aksidentit të hidhet jashtë. Në thelb, ajo dëshiron të pretendojë se nuk ka ndodhur kurrë. Ajo u arsyetua duke thënë “Makina në të cilën [Ariana] ishte për t’u testuar nuk ishte duke u operuar me të gjithë komponentët e tij elektronikë dhe operativë siç përshkruhet nga prodhimi i tij të bashkangjitur siç duhet dhe në gjendje të mirë pune.”

Një gjykatës ende nuk ka vendosur për këtë çështje.