Vajza e Jeana Keough, Kara e thërret atë për herë të dytë

Klea

Vajza e Jeana Keough, Kara e thërret atë për herë të dytë

Kara Keough nuk e kishte problem t’i thoshte mamasë së saj, Jeana, pikërisht çfarë mendoi ajo për fotot e saj të filtruara. Në thelb, i pari Amvise të vërteta të Orange County Ylli shkoi në një zbavitje të vogël redaktimi pas 4 korrikut.

Sigurisht, Jeana është larg nga e vetmja Amvise që aplikon filtra në fotot e saj. Që nga momenti kur filloi ekskluziviteti i “Houswives”, standardet e padrejta të bukurisë u futën. Si me shumicën e të gjithëve, bravolebritetet duan të ruajnë rininë e tyre. Sinqerisht, është e vështirë të mos simpatizosh me ta kur janë nën vëzhgim të vazhdueshëm.

Dëshira e kuptueshme për t’u dukur e re dhe tërheqëse për fat të keq krijon një rreth vicioz. Ndërsa amvisat bëjnë përpjekje të mëdha për t’u dukur bukur, baza e fansave shpesh i shpërthyen ato. Në rastin e Zhanës, të paktën ajo ka vajzën e saj. Kara bën të pamundurën për ta mbajtur nënën e saj në tokë.

Kara shpreh zhgënjimin e saj me Jeanën

Më 5 korrik, Jeana postoi një foto me një mik që shfaqte disa filtra të dukshëm. Rrudhat e Jeanës u zbutën dhe disa fansa spekuluan se ajo kishte zbardhur edhe dhëmbët. Komentuesit menjëherë vunë re me një shkrim, “Ku është Kara të të drejtojë?!? Nuk keni nevojë për filtra!”

Më pas, Kara shpejt u fut në komente. “Kjo nuk është ajo, motër,” shkroi ajo. Thirrja indirekte e Kara për vetëpranim dhe pozitivitet trupor rezonoi me përdoruesit e tjerë të Instagramit. Shumica e komentuesve ranë dakord me Kara, duke e inkurajuar atë të heqë dorë nga filtrat në të ardhmen. Kjo nuk do të ishte hera e parë që vajza e Jeanës përpiqej të promovonte më shumë dashuri për veten dhe më pak editim.

Më 2 korrik, Jeana ndau një foto së bashku me Chip McAllister nga The Amazing Race. Selfie gjithashtu u ndryshua mjaft qartë dhe Kara komentoi: “Hiqeni këtë tani”. Më pas, kur Jeana rifuqi foton origjinale, Kara shkroi: “Ja vajza ime”. Këtu shpresojmë që komentuesit në internet të inkurajojnë më pak filtra në mënyrën më të mirë të mundshme.

Jeana do të shfaqet si e ftuar në Real Housewives të Sezonit 18 të Orange County, i cili do të shfaqet në Bravo më 11 korrik në orën 9/8c.