Ben Affleck

Klea

Vajza e Ben Affleck kërkon mandatin e maskës, citon betejën e shëndetit personal me gjendjen post-virale!

Vajza e Ben Affleck kërkon mandatin e maskës, citon betejën e shëndetit personal me gjendjen post-virale!

Violet Affleckvajza 18-vjeçare e Ben Affleck dhe Jennifer Garner, së fundmi bëri një paraqitje bindëse në një takim të Bordit të Mbikëqyrësve të Qarkut të Los Anxhelosit, ku foli me pasion kundër ndalimeve të maskave. Maturantja mbajti një fjalim të fuqishëm duke mbrojtur disponueshmërinë e vazhdueshme të maskave, testimin falas për COVID-19 me cilësi të lartë dhe zbatimin e mandateve të maskave në objektet mjekësore të qarkut.

Vajza e Ben Affleck

Gjatë prezantimit të saj, Violet ndau betejat e saj personale për shëndetin, duke zbuluar se ajo u kontraktua me një gjendje post-virale në vitin 2019. “Tani jam mirë, por e pashë nga dora e parë që mjekësia nuk ka gjithmonë përgjigje për pasojat edhe të viruseve të vogla. ”, shpjegoi ajo. “Pandemia COVID-19 e ka sjellë atë në lehtësim më të mprehtë.” Ajo theksoi ndikimet e rënda të COVID-it të gjatë, një gjendje që prek një në dhjetë infeksione dhe mund të dëmtojë rëndë funksionet neurologjike dhe kardiovaskulare.

Vajza e Ben Affleck

vjollce e përfundoi fjalimin e saj me një qëndrim të fortë, duke thënë: “Një në 10 infeksione çon në COVID të gjatë, e cila është një sëmundje shkatërruese neurologjike (dhe) kardiovaskulare që mund t’ua heqë njerëzve aftësinë për të punuar, për të lëvizur, për të parë dhe madje për të menduar”, duke kërkuar bordi për të “kundërshtuar ndalimin e maskave për çfarëdo arsye”. Ajo argumentoi se ndalime të tilla nuk rrisin sigurinë, por përkundrazi rrezikojnë mirëqenien e anëtarëve të pambrojtur të komunitetit dhe ul aftësinë kolektive për të marrë pjesë në jetën e përbashkët në Los Anxhelos.

Vajza e Ben Affleck

E veshur me një fustan me lule dhe e veshur me një maskë për fytyrën, Violet, e cila shihet shpesh me maska ​​në publik, qëndroi e vendosur në pozicionin e saj në Sallën e Administratës Kenneth Hahn. Ndërsa dëshmia e saj ka ngjallur reagime të ndryshme në mediat sociale, shumë e kanë lavdëruar atë si një “lider dhe model të mrekullueshëm”. Një mbështetës shprehu synimet për të përdorur shembullin e Violet për të frymëzuar fëmijët e tyre: “Unë po ua tregoj këtë vajzave të mia 7 dhe 9-vjeçare si një shembull i shkëlqyer i një gruaje të re të zgjuar, të zhytur në mendime dhe të sigurt që bën atë që di. ka të drejtë, edhe përballë presionit masiv të shoqërisë për t’u kthyer në shpellë.”

Vajza e Ben Affleck

Garner52-vjeçare, shpeshherë ka lavdëruar publikisht pavarësinë dhe largpamësinë e vajzës së saj në lidhje me të ardhmen e saj. Në një bisedë me Kelly Ripën dhe Mark Consuelos në “Live with Kelly and Mark” në nëntor 2023, Garner tregoi se Violet veproi “si një kampione” përpara diplomimit të saj të shkollës së mesme, duke e njohur atë si një “vetë-nisëse”. ” dhe duke shprehur krenarinë e pamasë për arritjet e saj.

Garner e përshkroi veten si një “shkatërrim” për një “muaj të tërë” që çoi në fillimin e Violet në maj, duke kapur gjendjen e saj emocionale në fotot në Instagram me mbishkrimin: “Më thuaj që ke një të diplomuar pa më thënë se ke një të diplomuar. (Bekoni zemrat tona). Festimet e diplomimit përfshinin një festë në qershor, ku edhe Jennifer Lopez mori pjesë për një kohë të shkurtër, pavarësisht divorcit të afërt të saj dhe Benit.

Vajza e Ben Affleck

Ndërsa Violet përgatitet për kapitullin tjetër të jetës së saj, ajo ka lënë të kuptohet për planet e mundshme të kolegjit, duke veshur një xhup të Universitetit Yale në fotot e fundit, duke sugjeruar se ku mund të çojë udhëtimi i saj akademik. Ndërkohë, ajo vazhdon të kalojë verën e saj duke u përfshirë në diskutime publike dhe duke bërë paraqitje me familjen e saj dhe Lopez, duke treguar një angazhim të fortë si në jetën e saj personale ashtu edhe në atë qytetare.