Ariana Biermann

Klea

Vajza 21-vjeçare e Kim Zolciak pretendon se policët bënë një lëvizje të dyshimtë gjatë bustit të BDI-së, kërkon që të hidhen provat!

Vajza 21-vjeçare e Kim Zolciak pretendon se policët bënë një lëvizje të dyshimtë gjatë bustit të BDI-së, kërkon që të hidhen provat!

e Kim Zolciak vajza, Ariana Biermannka kërkuar që provat e mbledhura “ilegalisht” të ndalohen nga gjykimi i saj në BDI.

Brielle Biermann

21-vjeçarja deklaroi në dokumentet gjyqësore të siguruara nga Radar Online se prokurorët nuk duhet të lejohen të përdorin të gjitha provat e mbledhura pas ndalimit dhe ndalimit fillestar të automjetit të saj.

Në gusht 2022, Ariana Biermann u arrestua së bashku me të dashurin e saj përsëri jashtë, Hudson McLeroy, në orën 1 të mëngjesit të së shtunës në mëngjes, pasi u tërhoqën në kontenë Forsyth. Më vonë ajo u lirua me një garanci prej 5,120 dollarësh.

Ariana Biermann

Ariana Biermann mohoi të kishte konsumuar alkool, por pranoi se kishte pirë duhan një stilolaps vape natën e kaluar. Në raportin e policisë thuhej se oficerët thanë se ndjenin erë alkooli e Arianës frymën dhe mbi rrobat e saj. Ajo u arrestua pasi policia dëshmoi një lëkundje “të dukshme” gjatë testit të saj të maturisë në terren.

Brielle Biermann

Ariana u akuzua për tre kundërvajtje – drejtimin e automjetit nën ndikimin e alkoolit, ndërrimin e parregullt/të parregullt të korsisë dhe mbajtjen/blerjen e alkoolit nga të miturit.

McLeroy u arrestua edhe për dyshimin se drejtonte mjetin nën ndikim. 20-vjeçari i atëhershëm akuzohej edhe për shkelje të kushteve të lejes së kufizuar të drejtimit dhe dyshohet se i ka dhënë alkool një të mituri.

Brielle Biermann

Avokati i firmës ligjore Hawkins Spizman, Justin Spizman, foli me People për incidentin në atë kohë.

Ariana ishte përfshirë në një lakues të vogël parafango. Me të mbërritur në vendngjarje policia, zyrtari hetues ka nisur menjëherë hetimet për BDI-në. Pavarësisht thirrjes së vazhdueshme të Arianës se ishte e mërzitur dhe e shqetësuar nga aksidenti i vogël, oficeri gabimisht konkludoi se ajo ishte e dëmtuar nga alkooli”, tha avokati për gazetën. “Nuk ishte kështu. Ajo i mohon tërësisht këto akuza dhe synon t’i luftojë këto akuza sepse nuk është fajtore për to.

Brielle Biermann

Ariana deklaroi në kërkesën e saj të re se në kohën e paraburgimit të saj fillestar, “nuk ekzistonin fakte të mjaftueshme për të mbështetur edhe një dyshim të artikulueshëm se e pandehura ishte nën ndikimin e alkoolit ose drogës, ose se ndonjë aktivitet tjetër kriminal ishte nën këmbë”.

Mos vono alum pohoi se ajo nuk kishte shkelur asnjë ligj të trafikut përpara se të ndalohej nga policia.

Ariana argumentoi se arrestimi i saj përfshinte “konfiskim të paligjshëm pa urdhër, të pa mbështetur nga shkaku i mundshëm ose dyshimi i artikulueshëm, duke shkelur” të drejtat e saj sipas Amendamentit të Katërt të Kushtetutës së Shteteve të Bashkuara.

Brielle Biermann

Mocioni i saj kërkonte që gjykata të refuzonte provat “të marra në mënyrë të paligjshme” dhe të kërkonte që prokurorët dhe dëshmitarët e shtetit të ndaloheshin të përdornin ose duke iu referuar të tilla gjatë gjykimit.

Ajo kërkon gjithashtu që çdo përmendje e refuzimit të saj për t’iu nënshtruar testit kimik në vendngjarje të hiqet nga rasti.

Ariana argumentoi se refuzimi i saj ishte i justifikuar “sepse makina në të cilën” ajo “do të testohej nuk po operohej me të gjithë komponentët e saj elektronikë dhe operativë siç përshkruhet nga prodhimi i bashkangjitur siç duhet dhe në gjendje të mirë pune”.

Kim Zolciak

Ariana po kërkon gjithashtu që të hidhen poshtë rezultatet e testeve të saj të maturisë në terren. Avokati i saj pretendoi se oficeri që administroi testin nuk ishte i trajnuar në mënyrë adekuate, kështu që rezultatet duhet të deklarohen të pabaza.

Një gjykatës ende nuk ka vendosur për mocionin.