Mary Cosby

Klea

Urdhër i lëshuar për djalin e Mary Cosby – Testuar pozitiv për kokainë dhe fentanyl

Urdhër i lëshuar për djalin e Mary Cosby – Testuar pozitiv për kokainë dhe fentanyl

Është lëshuar urdhër arresti për djalin e Amvise të vërteta të Solt Lake City yll, Mary Cosbypër shkak të Robert Cosby Jr. duke anashkaluar një seancë gjyqësore në lidhje me arrestimin e tij në BDI në mars 2022.

Mary Cosby

Dokumentet e gjykatës të marra nga The US Sun konfirmuan se gjykata lëshoi ​​urdhrin e arrestit më 21 nëntor, pasi 21-vjeçari anashkaloi një paraqitje të planifikuar në gjykatë më 20 nëntor. Një gjykatës urdhëroi “çdo oficer paqeje në shtetin e Utah” të ” arrestoni dhe dorëzoni të pandehurin në burgun e kontesë Solt Lake.”

Mary Cosby

Robert duhet të paraqitet në gjykatë në datën më të hershme të mundshme, pas arrestimit të tij. Garancia e tij tashmë është caktuar në 2500 dollarë dhe duhet paguar me para në dorë.

e Robertit avokati, Clayton Simms, i tha mediumit – “Robert ka pranuar përgjegjësinë për gabimet që ka bërë në të kaluarën. Ai përqafon të gjitha kërkesat e provës së tij dhe planifikon të përfundojë me sukses provën.”

Mary Cosby dhe Robert Cosby Jr

Robert jeton me nënën e tij në rezidencën në Utah të paraqitur në serinë Bravo.

Robert kohët e fundit shërbeu një periudhë 30-ditore izolimi në shtëpi pasi nuk arriti të përfundojë mandatin e tij të parë. Arrestimi fillestar shtëpiak i fëmijës së vetëm të yllit të realitetit u urdhërua nga 20 prilli deri më 21 maj 2023. Robert u kap nga policia gjatë asaj dritareje pasi një banor nga një pallat aty pranë telefonoi 911 për të raportuar një tentativë për thyerje. Robert, i cili mbante monitorin e kyçit të këmbës, u kap teksa dyshohet se u hodh nga një ballkoni i katit të tretë, por u akuzua vetëm për falsifikimin e identitetit të tij në polici. Çështja që atëherë u pushua.

Mary Cosby dhe Robert Cosby Jr

Robert u largua nga shtëpia e tij gati 50 herë gjatë periudhës së izolimit, sipas raportit përmbledhës të arrestit shtëpiak. U përcaktua se ai nuk e përfundoi shtrirjen prej 30 ditësh, sepse ai “nuk ishte në gjendje të siguronte prova të mjaftueshme për të vërtetuar ndonjë leje të paautorizuar”. Robert nuk u lejua të dilte nga shtëpia e tij, përveçse të shkonte në punë, të kërkonte trajtim ose të testohej. Ai përfundoi me sukses arrestin e tij të dytë shtëpiak nga 24 tetori deri më 22 nëntor 2023 dhe “mbeti në përputhje me termat dhe kushtet e Programit të monitorimit të izolimit në shtëpi SCRAM”, pajisja që monitoron konsumin e alkoolit çdo gjysmë ore.

Robert Cosby Jr

Robert u gjet i papajtueshëm përpara izolimit të tij më të fundit në shtëpi. Raporti i 7 shtatorit, ACES (Vlerësimi, Këshillimi dhe Shërbimet Edukative) pretendonte se ai po përdorte kokainë, Fentanyl, marihuanë dhe kishte paraqitur mostra të rreme të urinës.

Djali i Mary Cosby

Gazeta raportoi se Robert kishte rezultuar pozitiv për medikamente të shumta, duke përfshirë — Kotininën (substanca e nikotinës në duhan), frenuesin e kollës, Dextrorphan, Norfentanyl, Fentanyl, barna kundër ankthit, Nordiazepam dhe Oxazepam, dhe ndihmës për gjumë, Temazepam.

Muajin e kaluar, Robert është parë në rrjetet sociale me gruan e tij, Alexiana Cosbyduke shfaqur droga të ndryshme që në dukje përfshinin marihuanë, shurup kodeine me recetë dhe pilula të paidentifikuara.

Djali i Mary Cosby

Maria tha më parë se ajo zakonisht nuk mbante gjurmët e aktiviteteve të çiftit, sepse “ne kemi disi krahët tanë”. Ylli i Bravo u duk i tronditur kur mësoi se djali i saj ishte martuar me të dashurën e tij të atëhershme, në gusht 2022.

Robert dhe Aleksiana që të dy kanë shpërndarë postime të shumta të veçanta në media duke theksuar droga të ndryshme. Robert ka postuar dhjetëra imazhe dhe video të tij së bashku me shishet me recetë me kodeinë, shurupin për kollën me hidroklorur prometazine dhe/ose shishe dhe filxhanë të një “pije vjollce”, e cila thuhet se është e përzier me pije të ndryshme freskuese të qarta. E postuar së fundmi fotot në dukje u shkrepën brenda e Marisë në shtëpi.