Unë jam një fans i famshëm qeshin me prezantimin e Jamie Lynn Spears

Klea

Unë jam një fans i famshëm qeshin me prezantimin e Jamie Lynn Spears

Kur Jamie Lynn Spears u bashkua me Dancing with the Stars, askush nuk ishte i lumtur për këtë. Duke pasur parasysh grindjen e Jamie me motrën e saj, Britney Spears, dhe rolin që Britney pretendon se Jamie luajti në kujdestarinë e babait të saj, kishte kuptim që Jamie do të ishte publikisht armiku numër një në DWTS.

Zemërimi i fansave u përkthye shpejt në mungesë votash dhe Jamie u largua nga shfaqja mjaft shpejt. Sigurisht, ABC ka të ngjarë të ketë marrë pikërisht atë që donte – mijëra publicitet falas dhe vëzhgues të urrejtjes. Tani, do të duket se ITV po ndjek hapat e ABC-së Unë jam një Celeb.

Në fillim të këtij muaji u njoftua se Jamie do të shfaqej në programin britanik. Megjithatë, me reagimet e shikuesve ndaj klipeve paraprake tashmë këtu, duket se përpjekja e fundit e Jamie në reality TV nuk do të shkojë shumë më mirë se përpjekjet e saj të mëparshme.

Unë jam një fans i Celeb-it i tregoj Jamie Lynn-it pa mëshirë

Ka pasur mjaft reagime për prezantimin e Jamie Lynn. Shihni, duke diskutuar se për çfarë ishte “më e njohur”, Jamie u tha kamerave, “Unë jam më i njohur për të qenë aktore dhe këngëtare. Unë e kam bërë atë që kur në thelb mund të ecja.” Tani, pretendimi i Xhemi nuk ishte krejtësisht i pasaktë.

Jamie luajti në Nickelodeon atë ditë dhe pati një rol në Sweet Magnolias në Netflix. Për më tepër, ajo lëshoi ​​gjithashtu një EP në muzikën country, në krye të këngëve të tjera. Megjithatë, në lidhje me pyetjen se për çfarë Jamie është “më e njohur”, njerëzit këto ditë sigurisht që nuk do të përmendnin këndimin dhe aktrimin e saj.

Siç tha një komentator në internet, “Jini serioz Jamie Lynn, ju njiheni më së shumti për të qenë motra e Britney Spears.” Një tjetër shikues shkroi, “Jamie-Lynn Spears është qesharake për të thënë aktore dhe këngëtare… Më pëlqen deluluja e saj.” Disa ishin edhe më të pamëshirshëm, si p.sh., “As IMDB nuk mund të merrte me mend një gjë të vetme në të cilën ka qenë Jamie Lynn Spears”.

Unë jam një njeri i famshëm… Më nxirr nga këtu! vjen në ITV1 të dielën, 19 nëntor.