Ubah Hassan thërret 'viktimën' Jenna Lyons

Klea

Ubah Hassan thërret ‘viktimën’ Jenna Lyons

Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut Sezoni 14 ka qenë një slitë me rul. Pavarësisht nëse e dëshironit rindezjen apo jo, kjo ndodhi. Gjashtë zonja të reja po përfaqësojnë NYC, dhe kjo Bravo superfan ka shijuar çdo minutë. Argumentet e tyre kanë qenë të vogla, për djathin dhe shakatë budallaqe, dhe më kanë pëlqyer. Tani, ne jemi gati të marrim ribashkimin tonë të parë të rindezjes RHONY. Ka lot, inat, madje edhe një akuzë e papritur Jenna Lyons është një person krejtësisht i ndryshëm në emision, dhe jashtë emisionit, nga Ubah Hassan.

RHONY Reunion: Brynn Whitfield do t’ju vendosë në “shtëpinë e funeralit”

Cili është ndryshimi midis “TV Jenna dhe Jenna e vërtetë?” prezantuesi Andy Cohen pyet Ubah. “TV Jenna është ‘i gjori unë, viktimë’ dhe Jenna e vërtetë, është fuqia”, përgjigjet Ubah. Jenna duket e tronditur, po ashtu edhe unë! Ndoshta Ubah po përpiqet të japë një kompliment në mënyrën e saj, megjithëse të çuditshme?

Erin Lichy krahason përvojën e fillimit të shfaqjes si të “maturuar” në një shoqe, dhe futet në të me Jessel Taanki cili e pyet nëse po e shikon sezonin e kaluar me “përzier sytë” mbi fytyrë.

Brynn Whitfield po sjell edhe vapën, duke dhënë paralajmërimin: “Kujdes nga goja juaj që kërcënon. Unë nuk kam frikë nga ju. Ti i fut njerëzit në spital, unë i vendos njerëzit në shtëpinë e funeralit.” Nuk është e qartë se me cilin anëtar të kastit të RHONY po flet saktësisht.

Derisa Sai De Silva nuk thotë shumë në ngacmim, ne e shohim atë duke qarë. Ajo nuk është e vetmja. Andy kishte ngacmuar më parë se të gjithë, përfshirë atë, derdhën disa lot në ditën e regjistrimit.

Ribashkimi i sezonit 14 të Real Housewives of New York City është i ndarë në dy pjesë, me transmetimin e parë të dielën, më 22 tetor, në orën 9/8c në Bravo. Pjesa 2 transmetohet javën në vijim, të dielën, më 29 tetor.