Ubah Hassan

Klea

Ubah Hassan thërret gjykatësin Tamra për sugjerimin që ajo u përball me Jenna Lyons për të shpëtuar punën e saj!

Ubah Hassan thërret gjykatësin Tamra për sugjerimin që ajo u përball me Jenna Lyons për të shpëtuar punën e saj!

Ubah Hassan goditi përsëri pas Gjyqtari Tamra nënkuptonte se Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut ylli po përpiqej të shpëtonte punën e saj duke “ardhur” bashkë-yll, Jenna Lyonsgjatë serisë së ribashkimit.

Ubah Hassan

Ubah sugjeroi që Xhena e zhvendosi personalitetin e saj për kamerat dhe pohoi se gratë e tjera ishin kundër bashkimit të saj me kastë. Ajo shtoi se bashkë-ylli i saj zakonisht “nuk gjendej askund” mes dramës së aktorëve dhe prirej të “shmanste shumë gjëra”. Ajo thirri Xhena për ushqimin në prapaskenë pasi i tha grupit se ajo preferonte t’i shmangej dramës që përfshin njerëz të tjerë.

Tifozët ishin në mëdyshje nga e Ubahut vërejtje sepse dyshja dukej se ishin në marrëdhënie të mira gjatë sezonit të tyre të parë së bashku.

Ubah Hassan

Gjatë një episodi të fundit të podcast-it, ajo bashkë-prezanton me Teddi Mellencamp, “Two Ts in a Pod”, Amvise të vërteta të Orange County ylli e teorizoi atë e Ubahut Qëndrimi tregoi se ajo po përpiqej të “shpëtonte mollën e saj”.

Ubah shkoi në Historitë e saj në Instagram për të duartrokitur, duke shkruar — “@tamrajudge siguro çfarë mollë? E dashur, unë jam pema, duh! E dini se ata e redaktojnë këtë shfaqje në hënë dhe mbrapa. Ata [choose] asgjë e rastësishme; ata zgjedhin të modifikojnë në atë mënyrë për të [create] konfuzion që njerëzit si ju të mund të flasin. Nëse keni pyetje, dërgojini në rrugën time. Më falni nëse seanca ime e grimit në shtëpi ju shqetësoi. FYI, bëj atë që dua kur dua.”

Ubah Hassan

RHONY ylli vazhdoi — “Sidenote: Është vërtet e mrekullueshme se si disa prej jush nxjerrin përfundime të shpejta, duke menduar se zgjedhja ime për ta mbajtur lidhjen time private nënkupton që burri duhet të jetë i martuar. Jo të gjithë lulëzojnë duke kërkuar vëmendje ose duke transmetuar gjithë jetën e tyre për konsum publik. Dhe mos më jep BS që regjistrova për këtë. Burri im nuk e bëri – Btw, unë nuk shkova në [the] ribashkim për këdo. Unë isha atje për të kërkuar qartësi nga një tufë hajdutesh pasive-agresive.”

Ubah Hassan

Ubah përfshiu një tekst të supozuar nga Tamranë të cilën ajo gjoja shkruante se “dashuron[s]” Ubah, por ajo nuk “e kuptoi [her] zemërimi ndaj Xhena.”

Llogaria në Instagram @queensofbravo ripostoi një tekst të dytë në të cilin Tamra gjoja shtoi – “Më falni, i kthej të gjitha. Uroj që ata të kishin treguar më shumë nga këndvështrimi juaj. Ndjej sikur ke filluar të nxirresh gjëra, por [they] xham mbi të. U bë shumë konfuze për shikuesit.”

Gjyqtari Tamra

Ubah shpjegoi në përgjigjen e saj: “Nuk mbaj mëri kundër Xhena. Ajo ndau këndvështrimin e saj në rrëfimin e saj, pavarësisht se nuk ishte e pranishme në historinë e plotë. E pashë të rëndësishme ta trajtoja këtë dhe të kërkoja qartësi. Për sa i përket djathit, u lodha duke diskutuar çështje të vogla si djathi, kur ishin shfaqur çështje më të rëndësishme dhe dukej se të gjithë po i shmangnin dhe po ishin pasivë. Doja që Jenna të dinte se ekipi me të cilin u bashkua në shfaqje nuk e donte as atë.”

Ubah Hassan

Ubah më vonë u hodh poshtë e Tamrës ftesa e supozuar për t’u shfaqur në podkastin e saj, duke shkruar-“Jo, faleminderit. Shumica e njerëzve këtu përdorin agresion pasiv dhe nuk mund të përballen me të vërtetën. Nuk do të humbas kohën time me një grup shikuesish të njëanshëm të mësuar me ndërveprime artificiale.”