U zbuluan etiketat e sezonit 13 të RHOBH

Klea

U zbuluan etiketat e sezonit 13 të RHOBH

Etiketat e sezonit 13 të RHOBH janë zbuluar përpara premierës së madhe të mbrëmjes së sotme. Etiketat janë një pjesë thelbësore, ndonjëherë e nënvlerësuar, e çdo sezoni të amvisave. Për këdo që sapo po akordohet, etiketat kanë për qëllim të prezantojnë atmosferën e përgjithshme të një amvise, e cila mund të jetë e këndshme për çdo shikues të ri.

Për shikuesit që kthehen, etiketat shpesh janë të paqarta ose ndryshe referuese për të kaluarën e një amvise. Mund të jetë e vështirë të arrihet një ekuilibër për të kënaqur shikuesit e rinj dhe që kthehen. Konsensusi i menjëhershëm i përgjithshëm mbi Amvise të vërteta të Beverly Hills Etiketat e sapo prezantuara të sezonit 13 nuk ishin pozitive.

Pritshmëritë janë gjithmonë të larta për sezonet e reja dhe etiketat e reja, por Sezoni 13 i RHOBH është në një nivel tjetër, sa kohë kanë pritur fansat, për të mos përmendur të gjitha thashethemet rreth Kyle Richards. Për shumë njerëz, etiketat thjesht nuk ia vlenin të prisnin.

Etiketa e sezonit 13 të RHOBH: Bravo i bëri pis zonjat

Bravo zbuloi etiketat pasditen e 25 tetorit 2023. Garcelle Beauvais i nisi gjërat me, “Unë mund të luaj për të jetuar, por kurrë nuk bie për një performancë të keqe.” Sutton Stracke e pasoi duke pyetur: “Kujt i duhet një kalorës me forca të blinduara të shndritshme kur ju keni kalin tuaj?” Erika Jayne iu referua kthimit të saj në Las Vegas, duke thënë: “Pjesa më e mirë e humbjes së gjithçkaje është t’i kthesh të gjitha”.

Erika u pasua nga Dorit Kemsley, e cila nuk tha asgjë më shumë se: “Moda është gjuha ime dhe e flas rrjedhshëm”. Më pas erdhi Crystal Kung Minkoff, i cili tha: “Ata thonë se mençuria vjen me moshën, por unë po provoj të kundërtën”. Tifozët ishin të hutuar nëse kjo ishte një vetë-djegie e qëllimshme apo jo.

“Unë mund t’ju vë në gjumë për të jetuar,” tha e reja Annemarie Wiley, “por unë e mbaj gjithmonë njërin sy hapur.” I fundit, sigurisht, ishte Kyle, i cili tha: “Është e vështirë të tejkalosh thashethemet, por për fat, unë jam në formë më të mirë se kurrë”. Traileri përfundoi me të shtatë zonjat duke zgjatur diamantet e tyre në kamerë. Reagimet ndaj etiketave të reja ishin të përziera në rastin më të mirë.

Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills do të shfaqet premierë më 25 tetor në orën 8/7c në Bravo.