U zbulua grafiku i ndenjëseve të sezonit 4 të Ribashkimit të RHOSLC: Monica Garcia dhe Heather Gay shkojnë kokë më kokë

Klea

U zbulua grafiku i ndenjëseve të sezonit 4 të Ribashkimit të RHOSLC: Monica Garcia dhe Heather Gay shkojnë kokë më kokë

Zonjat e Amvise të vërteta të Solt Lake City po e vrasin këtë sezon. Edhe fillestarët Monica Garcia dhe Angie Katsanevas kanë shumë për të debatuar. Çfarë po thoshte Jen Shah për serialin që nuk mund të mbijetonte pa të?

Dhe ndërsa sezoni përparon, fansat mund të fillojnë të shikojnë përpara për ribashkimin për të parë se kush është bërë dhe kush ende ushqen pakënaqësi që nga përfundimi i prodhimit. Gjithashtu, grafiku i ndenjëseve zbulon se cilat amvise RHOSLC e bënë punën e tyre këtë sezon.

A po e humb ndikimin Whitney Rose?

@BravoTV ndau një diagram të ndenjësisë që sapo u lirua nga rrjeti. “Ne po i shtypim thashethemet … këtu është grafiku zyrtar i ndenjëseve të ribashkimit #RHOSLC!” grafiku ishte nën titull.

Zonja e krahut të djathtë të Andy Cohen është e reja në fuqi, Monica. Ajo e ka vërtetuar me siguri vlerën e saj, duke u përballur me Lisa Barlow dhe stilin e saj të privilegjuar të jetesës për argëtimin e të gjithëve. Prandaj, themeluesi i Vida Tequila është ulur në hapësirën e dytë në anën e majtë të Andit.

Çështjet e saj me Meredith Marks nuk janë zgjidhur aspak, por Lisa ka çështje më të ngutshme. Nëse ajo zgjedh të marrë Meredith-in për ta veshur me një veshje kërcimtareje barku për të ngrënë në një restorant me yje Michelin, Meredith dhe Lisa janë ulur përballë njëra-tjetrës.

Më pas, në krahun e djathtë të Andit është Whitney Rose, e ulur në fund të divanit. Mirësia e di që ajo u përpoq. Ajo u përpoq me maksimumin për të vënë Meredith në vendin e saj në Palm Springs. Pastaj ishte përpjekja e dështuar për drekë me Mary Cosby. Mary është, çuditërisht, duke marrë pjesë në ribashkim dhe është ulur në fund të divanit tjetër. Le të shohim se çfarë lloj deklaratash të painteresuara dhe të pahijshme do të dalë ajo.

Ulur pranë Marisë është Angie. Është një zgjedhje interesante duke pasur parasysh se si ndihet Mary për t’u ulur pranë të sapolindurit të RHOSLC. Angie është në gjendje të mirë për t’iu përgjigjur ankesave të saj të shumta me Meredith.

Së fundi, Heather Gay iu dha vendi tjetër pranë Andit. Në thelb, ajo është zonja e orës këtë sezon me librin e saj të ri. Ndoshta ekzekutivi i Bravo është ende duke u përpjekur të marrë një përgjigje për kaperin e syve të zi.

Shihni amvisat e vërteta të Salt Lake City të martën në orën 8/7c në Bravo.