U zbulua grafiku i ndenjëseve të Ribashkimit të Sezonit 13 të RHOBH

Klea

U zbulua grafiku i ndenjëseve të Ribashkimit të Sezonit 13 të RHOBH

Me përfundimin e një ribashkimi, një tjetër së shpejti do të zërë vendin e tij. Në të vërtetë, Amvise të vërteta të Beverly Hills Ribashkimi i sezonit 13 është pothuajse afër, me vetëm disa episode të mbetura në sezonin kryesor.

Duke marrë parasysh se si fansat janë rritur mjaft të frustruar me sezonin 13, Bravo kishte më mirë të shpresonte që ribashkimi të jepte. Nëse kjo tabelë e ulëseve do të nxjerrë atë që të gjithë shpresojnë, duhet të shihet ende. Por fansat kanë rezervat e tyre.

A është grafiku i ribashkimit të ndenjëseve të sezonit 13 RHOBH një bust?

Më 26 janar, Bravo hoqi tabelën e vendeve të Reunion të Sezonit 13 të RHOBH përmes rrjeteve të tyre sociale. Në të majtë të Andy Cohen ishte Kyle Richards, e ndjekur nga Erika Jayne, Dorit Kemsley dhe Annemarie Wiley në fund. Në të djathtë të Andit ishte Sutton Stracke, i cili u pasua nga Garcelle Beauvais dhe Crystal Kung Minkoff.

Në shumë mënyra, grafiku i ulëseve kishte kuptim të përsosur. Thënë kështu, çdo tabelë e vendeve të ribashkimit është e detyruar të ngjallë polemika. Nga njëra anë, kishte kuptim që Kyle dhe Sutton të merrnin vende direkt pranë Andit. Pjesa më e madhe e dramës është fokusuar tek ata të dy. Nga ana tjetër, fansat ende nuk ishin plotësisht të kënaqur.

Interesante, ndërsa ulëset e para janë zakonisht më të diskutueshmet, shumica e fansave kundërshtuan mënyrën e zgjedhjes së mesit dhe skajeve. Siç shkroi një përdorues në Twitter, “Garcelle nuk ofron mjaftueshëm për të qenë në mes. Vendose gomarin e saj të mërzitshëm në fund.” Një tjetër në mënyrë të ngjashme tha: “KËRKONI ERIKA DHE DORIT PLZ TA MAKE SE MAKE SESE.”

Një gjë që grafiku i ulëseve duket se konfirmon është se shikuesit nuk janë të gatshëm për ndonjë surprizë të stilit RHOSLC. Sigurisht, çdo gjë mund të ndodhë nga tani deri në ribashkim. Dhe përkundër gjithë polemikave, pati kënaqësi të përgjithshme mes fansave kur panë Annemarie të ulur në fund.

Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në orën 9/8c në Bravo.