U publikuan detajet rreth ngacmimit të supozuar seksual të Brandi Glanville ndaj Caroline Manzo

Klea

U publikuan detajet rreth ngacmimit të supozuar seksual të Brandi Glanville ndaj Caroline Manzo

Mirë, kështu që ne do të diskutojmë informacionin tepër të rëndë që rrethon Brandi Glanville dhe Caroline Manzo rrëmujë. Nëse jeni të ndjeshëm ndaj specifikave në lidhje me sulmet e supozuara seksuale, ky NUK është artikulli për ju. Në të vërtetë, mos e lexoni këtë dhe kërkoni dikë ta përmbledhë atë për ju.

Për ne të tjerët, merrni frymë thellë dhe përgatituni të lexoni disa dokumente gjyqësore shumë të pakëndshme rreth asaj që gjoja ndodhi gjatë prodhimit të Real Housewives Ultimate Girls Trip: Marocco. Kjo nuk është për argëtim dhe kjo nuk është për shaka, kjo është në të vërtetë mjaft shqetësuese. USA Today ka detajet.

Nga porta, duhet të dini se Brandi po mohon të gjitha akuzat për keqbërje. Së dyti, Caroline nuk po e padit Brandi. Ajo po shkon pas parave dhe po godet Bravo, Forest Productions Inc., Warner Bros. Entertainment Inc., NBCUniversal Media, Shed Media dhe Peacock TV.

Në fillim të vitit 2023, filluam të dëgjonim se Brandi gjoja e kishte prekur Caroline pa pëlqimin. Raportet përqendroheshin rreth një incidenti që ndodhi pas një dere të mbyllur të banjës që nuk ishte filmuar. Kishte audio dhe dëshmitarët ishin në dhomë. Sipas dokumenteve të gjykatës, kishte më shumë se një rast që Brandi gjoja e çoi shumë larg me Caroline dhe … u filmua. Me sa duket.

Ankesa zyrtare e Caroline është se Brandi është punësuar për kastin, pavarësisht “një njoftim paraprak dërrmues për prirjet e mëparshme devijuese seksuale dhe sjelljen ngacmuese seksuale të zonjës Glanville”.

Avokati që drejton çështjen e Caroline tha: “Ne besojmë se ky rast ka të bëjë me rrjetet që sakrifikojnë me egoizëm mirëqenien e talentit të tyre për vlerësime dhe fitime. Brandi Glanville deklaroi se ajo thjesht po bënte atë që prodhuesit i thanë të bënte.

Ai shtoi, “Reality TV po çon në dëmtim të rëndë emocional dhe fizik të talentit të tij. Kjo duhet të ndalet. Ne jemi të indinjuar nga sjellja e Bravo, Peacock dhe NBC dhe presim që çështjet të vendosen nga një juri. Ngacmimi seksual nuk duhet të jetë kurrë argëtim!”

Detajet

Ankesa nënkupton që Brandi e puthi Caroline disa herë pa pëlqim duke e bërë Caroline “të pakëndshme” në proces. Alumi i Real Housewives of New Jersey tha pas incidentit të parë të puthjes, Brandi e hipi atë në një divan dhe “e mbajti trupin e saj poshtë” përpara se ta puthte dhe ta përkulte me forcë. Të gjitha këto detaje pretendohen.

Për më tepër, padia këshillon që Caroline ishte traumatizuar në moshën 7-vjeçare pasi u sulmua seksualisht. Kjo situatë “i bëri të gjitha këto kujtime të fjetura dhe të tmerrshme të rishfaqen menjëherë”.

Më tej, ”Manzo u ndje përsëri sikur ishte shtatë vjeç dhe filloi të rijetonte sulmet e saj të mëparshme seksuale në kontekstin e këtij sulmi seksual. Ajo ishte në gjendje shoku.” Dhe goditja është që kamerat me sa duket kanë vazhduar të filmojnë. “Të pandehurit vazhduan të filmonin Paditësin gjatë gjithë kohës edhe pse ajo [Caroline] ishte në ankth nga sulmet seksuale.”

Këtu ju kujtoj se “incidenti në banjë” është i veçantë…

Mbani mend, kur raportet dolën për herë të parë, kishte një dramë në setin e RHUGT, ishte pas një incidenti në banjë. Brandi dyshohet se e mori Caroline pas një dere të mbyllur të banjës gjatë një feste, me dëshmitarë, dhe rrjeti ka audio por jo video. Këto janë incidente të veçanta.

Padia gjithashtu shpjegon se Caroline foli me producentët pas sulmeve të supozuara. Ajo mori “ndihmë” për të lehtësuar “shqetësimin emocional” nga Alex McCord, i cili tani është një psikolog i licencuar. Dokumentet ligjore këshillojnë që rrjeti të vendosë filmimin mbi sigurinë e Caroline.

“Pavarësisht nga fakti që Manzo ishte kaq i shqetësuar emocionalisht dhe përkundër faktit që Manzo kërkoi të mos ishte pranë Granville, të pandehurit ende donin që Manzo të takohej me Granville. Të pandehurit ishin më të përqendruar te vazhdimi i emisionit sesa te shëndeti dhe mirëqenia e Manzos pasi ajo u abuzua seksualisht.”

Si përfundim, ka shumë pak gjasa që RHUGT Morocco të lëshohet për shikim.

Nëse keni përjetuar sulme seksuale ose ngacmime seksuale, kontaktoni linjën telefonike kombëtare për sulmet seksuale në 800.656.HOPE. Shërbimet online janë gjithashtu të disponueshme në online.rainn.org.