U publikua video e incidentit të kamionit jashtë shkollës së Kathryn Dennis të Southern Charm

Klea

U publikua video e incidentit të kamionit jashtë shkollës së Kathryn Dennis të Southern Charm

Sharmi jugor shap Kathryn Dennis thjesht nuk mund të duket për të marrë aktin e saj së bashku. Tani ajo është përsëri në telashe pasi ka pasur një përplasje me ligjin … fjalë për fjalë.

Një raport i policisë përshkruante Ford Bronco-n e Kathryn-it të vitit 2022 duke ecur me shpejtësi në rrugë, duke injoruar shenjën e ndalimit të mbajtur nga zëvendës sherifi që shërbente si roje e kalimit të shkollës. Fatmirësisht, deputetja ka pësuar vetëm një thyerje të dorës, pasi automjeti e ka përplasur teksa ka kaluar.

Ngjarja ndodhi në orën 7:30 të mëngjesit të 20 tetorit në shkollën fillore Whitesville në Moncks Corner. RadarOnline ka foto ekskluzive të nënës së dy fëmijëve duke pozuar e lumtur për fotot e policisë me qenin e saj në krahë.

“Shoferi nuk e ngadalësoi shpejtësinë”

Teksa i drejtonte prindërit që të linin fëmijët e tyre në shkollë, oficerja Michelle Ward vuri re një automjet që po afrohej që nuk po ngadalësonte shpejtësinë.

“Unë fryva në bilbilin tim dhe [attempted] për të dalë nga rruga e automjetit,” kujton ajo. “Ndërsa dola majtas, automjeti kaloi pranë meje, duke më goditur në anën e djathtë. Shenja e ndalimit u thye në dorën time dhe u ul në rrugë.”

Kathryn thuhet se nuk e ngadalësoi shpejtësinë pasi goditi oficerin, por thjesht vazhdoi me gëzim rrugën e saj. Është sikur ajo as që e vuri re se do të godiste dikë fare.

Edhe pse i plagosur, efektivi Ward ka tentuar t’i marrë targën e automjetit, ndërsa ka vazhduar të mbajë trafikun. Ajo ishte në gjendje të merrte një numër të pjesshëm të etiketës së Karolinës së Jugut dhe një përshkrim të automjetit, si dhe përshkrimin fizik të Kathryn-it.

“Për fat, u ktheva për të vënë re se ajo nuk po ndalonte,” shtoi oficeri. “Përndryshe, do të isha goditur në shpinë – i verbër … Unë u përpoqa të largohesha nga rruga, por nuk isha më i shpejtë se makina, për fat të keq.”

Një test droge konfirmoi se Kathryn nuk po përdorte drogë ose alkool në atë kohë. Deri më tani, Patrulla e Autostradave të Karolinës së Jugut nuk ka ngritur ende ndonjë akuzë, bazuar në të dhënat e gjykatës.

Për fat të mirë, dy fëmijët e vegjël të Kathryn me Thomas Ravenel nuk ishin në makinë. Për shkak të problemeve të saj të kaluara me drogën dhe alkoolin, Kathryn lejohet t’i shohë ato vetëm nën mbikëqyrjen e urdhëruar nga gjykata.

Southern Charm transmetohet të enjten në 8/7c në Bravo.