Tyler Cameron zyrtarisht 'takon dikë' i ri

Klea

Tyler Cameron zyrtarisht 'takon dikë' i ri

Është me zemër të rëndë që ne duhet ta raportojmë këtë Tyler Cameron është zyrtarisht jashtë tregut. Alumi i preferuar i të gjithëve Bachelor Nation ka gjetur një vajzë të re. Është marrëdhënia e tij e parë publike që nga viti 2022, pasi ai pati një përplasje tre-javore me një influencuese të quajtur Paige Lorenze. Që atëherë, ai është përqendruar në ndërtimin e një jete në qytetin e tij të lindjes, Jupiter, Florida, dhe duket sikur ka takuar dikë që është thjesht shpejtësia e tij.

I dashuri i ri i Tyler

Tyler ndau lajmin për marrëdhënien e tij të re me Page Six. Ai është në mes të promovimit të shfaqjes së tij të re Prime Video, Going Home with Tyler Cameron. Kur bisedoi me median, ai zbuloi se dikush në të vërtetë po shkonte në shtëpi me të.

“Unë do të thosha se jam më pak lundrues [around in the dating scene]më shumë duke u takuar me dikë,” zbuloi ai.

Tyler refuzoi të tregojë identitetin e të dashurës së re, por disa njerëz mendojnë se është Tate Madden. Të dy kanë ndarë foto në Instagram dhe ai ka qenë i zëshëm për dëshirën për të gjetur dikë të gatshëm të vendoset në Jupiter, Florida. Tate duket se e kontrollon atë kuti dhe Tyler i tha mediumit se takimi në Florida ka qenë më i lehtë se sa pritej.

“Nuk ka aq shumë njerëz për të zgjedhur, si, nëse do të ishit, si në Nju Jork ose LA, por mendoj se ajo që dua te Jupiteri është thjesht [it’s] kam njerëz të mirë, të vërtetë, dhe unë gjithmonë mund të lidhem me ata lloj njerëzish. Ka qenë mirë për mua”, tha Tyler për vendlindjen e tij.

Në fund të fundit, Tyler tha se ai po përpiqet të mbështetet në një mënyrë jetese më të pjekur. Ai dëshiron të “ngadalësojë” dhe “të bëjë gjënë e duhur këto ditë”. Ato duken si fjalët e një njeriu që është gati të qetësohet, apo jo?

Mund ta kapni Tylerin në veprim duke shkuar në shtëpi me Tyler Cameron. Emisioni del në Prime Video më 18 Prill.