Tyler Cameron thotë se Tom Sandoval ishte 'investuar' në Rachel Leviss

Klea

Tyler Cameron thotë se Tom Sandoval ishte ‘investuar’ në Rachel Leviss

Ju do të mendoni se Tom Sandoval do të kishte ndryshuar mënyra pasi ishte ekspozuar për krimbin gënjeshtar dhe mashtrues që është. Megjithatë, sipas Tyler CameronSandy ende mburret me lidhjen e tij shtatë mujore me Rachel Leviss edhe pasi bota e bëri copë-copë.

Pasi u tërhoq zvarrë në ribashkimin e Vanderpump Rules, Tom shkoi në shkretëtirën jordaneze për të filmuar sezonin 2 të Forcave Speciale të Fox. Dhe ndërsa ishte larg, ai me sa duket i tregoi aktorëve se sa i përkushtuar është ndaj Rakelës.

Kur Tyler, i cili vjen nga The Bachelor i ABC-së, u takua me Us Weekly, ai na plotësoi të gjithëve me atë që ndodhi me Tomin në setin e provës më të vështirë në botë.

Tom nuk ka ndryshuar

Kur iu referua Scandoval, Tyler tha se ishte njohur me dramën përpara se të takohej personalisht me yllin famëkeq të realitetit.

“Kam dëgjuar për të gjitha gjërat që po ndodhin – kush nuk e bëri në këtë botë, e dini?” tha ai. “Më duhej të flija pranë tij. Kaluam shumë kohë së bashku.”

Me sa duket, Vanderpump Rules OG, i cili ka pasur pjesën e tij të drejtë të skandaleve, rrëmbeu fotot e Rachel në shkretëtirë, ndërsa pjesës tjetër të kastit iu hoqën sendet e tyre personale. “Unë i pashë ato. Ishte interesante”, tha Tyler. “Shpresojmë, ata do të funksionojnë sepse ai duket i investuar.”

Investuar!? Uau. Pyesim veten se sa i investuar do të jetë ai kur të dëgjojë se Rachel ia derdhi gjithë çajin Bethenny Frankel-it gjatë një takimi me tre pjesë në podkastin e saj. Nuk ka asnjë mënyrë që ne ta lejojmë këtë burrë të përpiqet të na ndezë gazin në NJË emision TJETËR kur të kemi dëgjuar për të gjitha përpjekjet që i keni vënë këto gra.

Premiera e Forcave Speciale më 25 shtator në Fox.