Tyler Cameron shpall serinë e rinovimit të shtëpive Prime Video

Klea

Tyler Cameron shpall serinë e rinovimit të shtëpive Prime Video

Bëhuni gati për më shumë Tyler Cameron! I mëparshmi Beqare ylli po kthehet në TV, dhe këtë herë, ai është duke hedhur dru dhe duke hedhur rreth çekiçin e tij. Amazon sapo njoftoi Going Home with Tyler Cameron, një shfaqje e re për rinovimin e shtëpisë në Prime Video. Premisa në fakt tingëllon mjaft premtuese.

Natyrisht, ka një milion shfaqje për rinovimin e shtëpive, por kjo bie në sy sepse tingëllon sikur do të ketë pak zemër. Plus, kush nuk dëshiron më shumë Tyler në ekranin e tyre? Është pjesë e reality show dhe pjesë e dokumentarëve, dhe çuditërisht, e gjithë kjo gjë ka vite që po krijohet.

Koncerti i ri i Tyler

Përmbledhja e shfaqjes shpjegon se si Tyler humbi nënën e tij disa vjet më parë dhe u kthye në Jupiter, Florida për të filluar biznesin e tij të pasurive të paluajtshme, Image One. Shfaqja do ta ndjekë atë dhe shokët e tij të skuadrës në Image One teksa ata marrin projekte të reja dhe rritin biznesin. Gjithçka çon në një rimodelim të ngrohtë të shtëpisë së vjetër të nënës së Tyler. Në një deklaratë, Tyler zbuloi se projekti ka qenë në punë për katër vitet e fundit. Ai e quajti atë një “punë dashurie”.

Tyler tha: “Kjo shfaqje ka gjithçka, nga zemra dhe ngurtësia tek familja, miqtë dhe sfidat personale, dhe mezi pres të ndaj qytetin tim të bukur dhe të gjithë njerëzit e mi të preferuar me të gjithë.”

Seriali ka tetë episode dhe secili do të shfaqë një shfaqje emocionuese të projektit të rinovimit të Image One. Edhe nëse shfaqjet e rinovimit të shtëpive nuk janë gjëja juaj, interesi juaj mund të tërhiqet nga shfaqjet e konfirmuara të Kombit Bachelor. Amazon zbuloi se Rachael Kirkconnel, Matt James, Jason Tartrick dhe më e rëndësishmja, Hannah Brown, të gjithë do të shfaqen gjatë gjithë sezonit. Amazon tërhoqi të gjitha ndalesat për këtë.

Të tetë episodet e Going Home with Tyler Cameron shfaqen në Prime Video, më 18 prill.