Tyler Cameron nuk i do nudot e tua në DM-të e tij

Klea

Tyler Cameron nuk i do nudot e tua në DM-të e tij

Nëse jeni një Tyler Cameron fans dhe duke shpresuar për të fituar zemrën e tij, dërgimi i tij nudo përmes DM në Instagram nuk është mënyra për ta bërë këtë. Alumi Bachelorette po fliste me Andy Cohen për paraqitjen e tij të ardhshme në Forcat Speciale dhe fansat që përpiqeshin të tërhiqnin vëmendjen e Tyler ishte një nga temat. Rezulton se ai nuk është nga ata burra që dëshiron të shohë pjesët intime të çdo gruaje.

Vishni një jakë breshkë dhe mund të keni një goditje

Më fol për DM-të e tua,” i tha Andy Tyler-it gjatë Andy Cohen Live të SiriusXM. “Ata duhet të jenë tepër të fortë.” Tyler vazhdoi të shpjegoi se ai po merr shumë mesazhe private tani nga gratë që pretendojnë se janë një “vajzë e qytetit të vogël”, për shkak të një video që ai bëri me Nick Viall.

Andy më pas pyeti se sa shpesh Tyler i përgjigjet një DM, për të cilën ai tha se do ta bënte këtë vetëm nëse “një me të vërtetë më bie në sy”. Po çfarë e fik atë? “Nudet”. Megjithëse Andi dukej i befasuar, Tyler kishte arsyet e tij.

“Mendimi im është sikur, nëse po e bën këtë për mua, ndoshta po e bën këtë edhe për shumë njerëz të tjerë,” mendoi ai. “Pra, nudot janë të ndaluara. Unë as nuk mendoj në [a] marrëdhënie nëse nuk jeni më vonë në marrëdhënie. E dini, as nuk duhet të jetë nudo, por më jep diçka që të më emocionojë të kthehem në shtëpi.”

Më pas Andi pyeti se çfarë thua për një “vajzë të bukur … me jakë breshkë?”

“Po, mund të funksionojë. Diçka qesharake, e dini?” U përgjigj Tyler.

Pra, ja ku e keni, zonja. Nëse Tyler Cameron është lloji i mashkullit për të cilin po shkoni, mos ngurroni të bëni fotografinë tuaj në DM-të e tij. Vetëm sigurohuni që jeni duke bërë diçka qesharake ose duke veshur një jakë breshkë. Ai nuk dëshiron t’i shohë pjesët dhe bobs tuaj.