Tyler Cameron mendon se forcat speciale janë "luftë psikologjike"

Klea

Tyler Cameron mendon se forcat speciale janë “luftë psikologjike”

Çfarë bën Bachelor dhe Forcat Speciale: Testi më i Vështirë në Botë kanë të përbashkët? Epo, nëse pyet Tyler Cameronai beson se të dyja shfaqjet janë “luftë psikologjike”.

Komenti melodramatik erdhi përmes një interviste me Us Weekly, ku Tyler ushqehej në finalen e madhe të reality show-t të mbijetesës FOX. Paralajmërim spoiler: ai sapo fitoi (ose kaloi?) Sezonin 2 të Forcave Speciale, së bashku me Nick Viall dhe Erin Jackson. Edhe pse Tyler i mbijetoi testit, tingëllon sikur ishte po aq e tmerrshme sa dukej në TV.

Bachelor: Testi më i vështirë në botë

Tyler bëri debutimin e tij në TV realitet në The Bachelorette, duke konkurruar për dashurinë e Hannah Brown. Ai nuk e bëri këtë dhe tha se më vonë hodhi poshtë një mundësi për të luajtur në The Bachelor. Në vend që të ecë përpara me ekskluzivitetin e ABC, Tyler tha se donte të shihte “çfarë kishte për të ofruar bota”. Rezulton se ajo që bota kishte për të ofruar ishte Forcat Speciale: Testi më i Vështirë në Botë. Sipas Tyler, secili opsion do të kishte qenë sfidues për psikikën e tij.

“Të dyja [shows are] luftë psikologjike”, tha Tyler. “Por unë patjetër do të thosha se Forcat Speciale janë më të ashpra. Mund të shkoj në vende të këndshme ekzotike në The Bachelor dhe të bëj të gjitha ato gjëra. Unë shkoj në vende ekzotike të mjerueshme me Forcat Speciale.”

Tyler shprehu se si konkurrimi në Forcat Speciale ndihej si një “video lojë”. Ai mundi nivelin e fundit, ku ata duhej të duronin duke u “kapur” dhe “të marrë në pyetje”. Në fund të tij, trupi i tij ishte në këmbën e fundit. Ai nuk ishte i sigurt nëse mund të shtynte përpara, por disi gjeti forcën për ta parë atë. Tyler tha se ishte aq i rraskapitur nga koha kur mbaroi, ai tha se mezi mund ta kuptonte atë që kishte bërë.

“Unë nuk jam më as në trupin tim,” tha ai. “Unë jam thjesht i kontrolluar, thjesht duke shpresuar të mbijetoj. Vetëm derisa ata vijnë dhe na japin një përqafim apo çfarëdo tjetër, unë them: ‘Oh, prit, në fakt kalova dhe bëra këtë gjë’”.

Pra, Tyler fitoi këtë raund të luftës psikologjike. Megjithatë, fitimi i Forcave Speciale: Testi më i Vështirë në Botë nuk jep një çmim. Nuk ka para dhe nuk ka trofe. Tyler u largua me pak dinjitetin e tij dhe një përkëdhelje pas shpine. Kjo është më shumë se çfarë mund të thonë disa ish-yje të Bachelor.