Tumi Mhlongo u emërua shef i zierjes në Below Deck Med

Klea

Tumi Mhlongo u emërua shef i zierjes në Below Deck Med

Franshiza Below Deck po mbështetet gjithnjë e më shumë në hedhjen e kryqëzimeve. João Franco sapo hyri për të fshikulluar Poshtë Deck Down Under ekipi i jashtëm në formë. Aesha Scott ishte në Below Deck Mediterranean si një zierje e dytë përpara se të merrej si shef merak në Below Deck Down Under.

Sigurisht, është çështje preference nëse shikuesit duan të shohin të njëjtat fytyra apo jo. Edhe me të preferuarat e fansave.

Një tjetër perlë nga ekskluziviteti u promovua dhe u riformua. Dhe opinioni publik ka qenë shumë pranues dhe pozitiv.

Tumi merret me shtyrjen nga ekipi i saj i brendshëm

Tumi Mhlongo ishte zierja e dytë në Below Deck Down Under Season 1. Ajo u bë menjëherë e preferuara e fansave për natyrën e saj pozitive dhe etikën e punës. Shefi i saj, Aesha, ishte shumë i impresionuar me të gjatë gjithë sezonit.

Dhe duket se drejtuesit e Bravo e kanë vënë re. Ata e hodhën vendasin nga Afrika e Jugut si ushqim kryesor në Sezonin 8 të Below Deck Med.

Medikamenti në veçanti është i rrënuar me një qarkullim të lartë të ushqimeve kryesore pas largimit të Hannah Ferrier-it për një kohë të gjatë. Bugsy Drake hyri për të përfunduar sezonin. Katie Flood dhe Natasha Webb e bënë atë nga një sezon secila.

Është më e pazakontë të kesh një pjesëtar të kastit më pak të renditur që kthehet në brendësi. Por Kyle Viljoen dhe Natalya Scudder janë kthyer në Med për një sezon të dytë. Me gjithë lavdinë e tyre tepër dramatike, por shumë kompetente.

Dhe ata do të kenë Tumi për t’iu përgjigjur. Megjithatë, vrojtimi paraprak i Sezonit 8 tregon se Natalya, veçanërisht, do t’i hajë me gojë gjellën e saj kryesore. Tumi gjithashtu merr një reagim nga shefi i kuzhinës, i cili e akuzon atë se “nuk është në krye të gjërave”.

Tingëllon ogurzi. Sidomos kur rimorkio ngacmon një gjuajtje. Dhe ja për të shpresuar që Tumi të qëndrojë përballë ekipit të saj të padisiplinuar. Kjo pamje paraprake është e rëndë në dramën Kyle dhe Natalya. Fansat e Tumit do të duan ta shohin atë të ketë sukses dhe të lulëzojë në pozicionin e saj të ri.

Sezoni 8 i Below Deck Mediterranean do të shfaqet premierë më 25 shtator.