Tumi Mhlongo ngacmon lidhje të paparashikueshme në Sezonin 8 të Below Deck Med

Klea

Tumi Mhlongo ngacmon lidhje të paparashikueshme në Sezonin 8 të Below Deck Med

Vetëm kur një Varkë dashurie Poshtë Deck ekskluzivitet lundron jashtë në muzg, një tjetër vjen në port. Javën e kaluar i thamë lamtumirë sezonit 2 të Below Deck Down Under. Gjithmonë më bën të trishtuar kur ekuipazhi shkon ndaras në fund të sezonit.

Por të hënën, më 25 shtator, do të shfaqet premierë një sezon krejt i ri i ekskluzivitetit. Sezoni 8 i Poshtë Deck Mesdheut lundron në Rivierën Italiane. Shef Stew Tumi Mhlongo premton se do të shohim një pjesë të mirë të lidhjeve të ekuipazhit këtë sezon.

“Mendova se gjysma e kohës isha duke u goditur me punk”, thotë ajo. “Kjo nuk mund të jetë e vërtetë.” I Dërguari i ka të gjitha detajet.

Asnjë udhëtim me varkë për Tumi

Fred Jagueneau/Bravo nëpërmjet Getty Images

Një anëtar i ekuipazhit që nuk mundi t’i rezistonte tërheqjes së romancës është drejtuesi i ekipit Luka Brunton. “Qëllimi im është të mos shpërqendrohem shumë nga këto zonja,” tha ai në një rrëfim. Ai plan doli nga dritarja (ose duhet të them “porthollë”), kur kamerat e kapën atë duke u ngjitur në shtrat me merak Jessika Asai.

“Kapiten Cutie. Ai eshte shume i kendshem!” Tumi qesh, duke iu referuar Lukës. “Unë thjesht e dua Lukën. Ai është shumë keq, shumë shumë keq. Pak njerëz e njohin atë në industri.” Merak kryesor parashikon që Luka mund të gjejë veten në telashe me zonjat.

Por a është një udhëtim me varkë në letra për Tumi? Jo. Tumi ka shpresa për një avokat, një mjek ose një krijues që të vijë dhe ta heqë nga këmbët.

“E kam bërë shumë të qartë se nuk ka asnjë mënyrë në ferr të përfundoj me dikë në jaht”, thotë ajo prerazi. “Ky është si rregulli numër 1 me mua. Nuk më tërheq as ty. Fakti që jeni në një varkë? Tashmë, jo faleminderit.”

Sezoni 8 i Below Deck Mediterranean jep premierë më 25 shtator në orën 9/8c në Bravo.