Tumi Mhlongo emërton 'Personalitete të Mëdha' në Sezonin 8 të Below Deck Med

Klea

Tumi Mhlongo emërton ‘Personalitete të Mëdha’ në Sezonin 8 të Below Deck Med

Kapiteni Sandy Yawn është me fat që ka një ekuipazh në kuvertë që punon në mënyrë harmonike dhe efektive. Duket se e kundërta mund të thuhet për Poshtë Deck Mesdheut ekipi i brendshëm këtë sezon.

Prodhimi me sa duket zgjodhi të shtrydhte sa më shumë ego në zierjet. Dhe mos harroni, jahti është aq i madh sa Jessika Asai po qëndron si një palë e katërt duar.

Tumi mendonte se Kyle ishte “më i lehtë për t’u menaxhuar”

Parashikimet e sezonit tregojnë atë merak kryesor Tumi Mhlongo do të debatojë vazhdimisht me Natalya Scudder, e cila e plotësoi atë ndërsa ajo ishte duke pritur për vizë. Kyle Viljoen hyn në aksion duke goditur kokën me Natalya, me të cilën kishte punuar më parë. Është shumë personalitet në një hapësirë ​​të vogël, siç erdhi për të shpjeguar shefi i tyre gjatë një interviste në Mediaweek dhe Podkasti i linjës së nxehtë argëtuese të Chattr.

“Unë mendoj se ishin shumë personalitete të mëdha në një varkë. Nuk ka mundësi ta bëjmë këtë në jetën reale, ndoshta nuk do të dilnim të gjallë, të jem i sinqertë,” tha Tumi.

Kombëtarja e Afrikës së Jugut ka një teori se përse Natalya dhe Kyle jo vetëm që rrahin kokat këtë sezon, por edhe në sezonin 7.

“Unë mendoj se Natalia dhe Kyle janë të njëjtët njerëz me të vërtetë për sa i përket personaliteteve të mëdha dhe kjo është arsyeja pse ata luftojnë ashtu siç bëjnë. Ndoshta qasja e tyre është e ndryshme, por ato janë të njëjta, për mendimin tim,” shpjegoi ajo.

Kur u pyet se cilën gjellë do të zgjidhte për të qenë e dyta e saj, Tumi zgjodhi bashkatdhetarin e saj nga Afrika e Jugut.

“Unë do të kisha Kyle si të dytin sepse ai nuk është pasiv-agresiv në mënyrën se si komunikon,” tha Tumi.

Ajo shtoi, “Natalya do të doja të kisha një sekondë nëse do të mund të komunikonim në mënyrë efektive sepse mendoj se do të ishim të shkëlqyer për sa i përket dekorimit të tavolinës, pasionit të saj dhe etikës së saj të punës. Por, ndjeva se Kyle është thjesht më i lehtë për t’u menaxhuar. Edhe pse ai është hiper-emocional, ai është shumë më i lehtë për t’u menaxhuar [than Natalya].”

Tumi dhe Natalya nuk humbën kohë duke u përpjekur të vendosnin dominimin. Të thuash se ata patën një shkëputje të menjëhershme është e thënë butë. Sezoni 8 po jep dramën.

Merreni të hënat mesdhetare poshtë kuvertës në 9/8c në Bravo.