Trishelle ndjeu tension midis Larsa dhe Marcus në The Traitors

Klea

Trishelle ndjeu tension midis Larsa dhe Marcus në The Traitors

Trishelle Cannatella ka rënduar Larsa Pippen dhe e Marcus Jordan ndarja jetëshkurtër. Larsa dhe Marcus po bënin detyrën e dyfishtë të TV realitetit këtë vit, duke u shfaqur në Real Housewives of Miami dhe Tradhtarët Sezoni 2.

Larsa dhe Marcus nuk ia dolën shumë larg konkurrencës, veçanërisht në krahasim me Trishelle që ia doli deri në fund. Fatkeqësisht, ata nuk ia dolën shumë më mirë me opinionin publik mbi RHOM.

Pavarësisht se lidhja e tyre dukej mjaft e lumtur, Larsa mori shumë nxehtësi për mënyrën se si e trajtoi Guerdy Abraira. Shumë filluan të spekulojnë se ndarja e tyre ishte një dredhi për të tërhequr vëmendjen nga veprimet e tmerrshme të Larsës. Pra, çfarë mendon Trishelle?

Larsa dhe Marcus ishin të ndryshëm në ribashkimin e The Traitors

Gjatë paraqitjes së saj në Watch What Happens Live, prezantuesi Andy Cohen e pyeti Trishelle për disa episode të fundit të RHOM. Lidhur me grindjen finale të Larsa-t dhe Guerdy që u përhap në ribashkim, Trishelle tha: “Është sikur u bë gjithnjë e më keq. Unë e dua Larsa-n, por është sikur ajo nuk mund ta pranojë vetëm kur e ka gabim.”

Ajo vazhdoi, “Nuk mund ta imagjinoj të debatoj me dikë që po kalon një krizë shëndetësore.”

Andy më pas kërkoi që Trishelle të “marrë marrëdhënien e Larsës dhe Marcus … duke qenë me ta në The Traitors?” Trishelle filloi, “Mirë, duke i parë ata në kështjellë së bashku, ata ishin të pandashëm – të gjithë me njëri-tjetrin, vërtet të dashuruar”.

Ajo vazhdoi, “Ai po mban çantën e saj, ai është një djalë i mirë. Nuk më intereson çfarë thotë dikush për Marcus, unë e dua atë. Dhe unë mendoj se ata … vërtet kaluan një ndarje sepse i pashë në ribashkim dhe kishte pak tension atje. Ata nuk ishin aq të dashur. Pra, mendoj se ka pasur një problem të vërtetë.”

Real Housewives of Miami dhe The Traitors janë të dy në dispozicion për t’u transmetuar në Peacock.