Trishelle e tradhtarëve do të marrë 'stërvitjen e paragjykimeve të pavetëdijshme'

Klea

Trishelle e tradhtarëve do të marrë ‘stërvitjen e paragjykimeve të pavetëdijshme’

Edhe pse Trishelle Cannatella fitoi Tradhtarët Sezoni 2, koha e saj në shfaqje nuk ishte pa humbje, pasi opinioni publik për Trishelle u zhyt kur ajo shtyu fort për Mente eliminimi. Ylli i RuPaul’s Drag Race ishte më pas i pari që u dëbua.

Për të shtuar fyerjen ndaj lëndimit, Peppermint ishte një Besnik gjatë gjithë kohës. Me sa e vështirë po e shtynte Trishelle për eliminimin e Peppermint, komentues të shumtë në internet pyesnin veten nëse Trishelle po vinte nga një vend paragjykim.

Epo, nëse Trishelle duhet të merret me fjalën e saj, ajo dëshiron të punojë mbi veten dhe këto paragjykime të mundshme. Në fakt, mishi i tanishëm i Garcelle Beauvais me Dorit Kemsley nuk mund të mos i kujtonte Trishelle rrethanat e saj.

Trishelle thotë se Dorit ka gjëra për të “punuar vetë”

Andy Cohen u takua me Trishelle në mbrëmë Watch What Happens Live. Ndërsa së bashku, ai pyeti: “A mendoni se Dorit dhe Garcelle do të jenë në gjendje të kalojnë problemet e tyre dhe të krijojnë një miqësi?” Trishelle tha se ishte një pyetje “e vështirë”. “Unë mendoj se Dorit ka disa gjëra që duhet t’i pëlqejnë, t’i zgjidhë vetë.”

Ajo vazhdoi, “Ashtu si, për mua personalisht, unë jam duke kërkuar të shkoj në stërvitje paragjykuese të pandërgjegjshme dhe, e dini, të bëj klasa.” Andy pyeti nëse ajo e bëri atë zgjedhje posaçërisht për shkak të The Traitors. Trishelle konfirmoi, “Po, për gjërat që kanë ndodhur në shfaqje. Pra, mendoj se Dorit ndoshta mund të përfitojë nga diçka e tillë.”

Trishelle vazhdoi, “Dhe nëse do ta bënte, Garcelle do të ishte plotësisht e pranueshme.” Andi, i panjohur me këtë temë, pyeti nëse kishte trajnime të paragjykimit të pavetëdijshëm. Trishelle konfirmoi se me siguri kishte dhe se ajo po kërkonte posaçërisht një “trajner”. Ajo shtoi, “Unë mendoj se të gjithë mund të durojnë të punojnë pak me veten.”

Të dy The Real Housewives of Beverly Hills dhe The Traitors janë të disponueshme për t’u transmetuar në Peacock.