sMothered

Klea

Trevor “Mothered” dhe vjehrra e tij performojnë një vallëzim të krisur dhe hanë nga goja e njëri-tjetrit!

Trevor “Mothered” dhe vjehrra e tij performojnë një vallëzim të krisur dhe hanë nga goja e njëri-tjetrit!

Në episodin krejt të ri të TLC të së martës sNëna, Trevor dhe vjehrra e tij, Indisurprizoi të ftuarit në baby shower-in e tij me një kërcim koreografik.

sNëna

Kërcimi i çuditshëm intim dhe dinamika jokonvencionale e familjes mes Trevor dhe vjehrra e tij ka shumë sNëna shikuesit në një zhurmë.

sMothered - Trevor dhe vjehrra

Gjatë episodit të 16 janarit, shikuesit e TLC do të kenë një spektakël unik Trevor dhe vjehrra e tij duke performuar së bashku një kërcim koreografik në shower-in e foshnjës së tij, gjë që i lë shikuesit të gojëhapur – veçanërisht Trevor’s gruaja, DeLeesa.

sNëna

Indinjë 59-vjeçare nga Nju Jorku, ka jetuar me vajzën e saj, DeLeesa dhe dhëndër në Atlanta, Georgia, për dy vitet e fundit. Megjithatë, dashuria e saj në rritje ndaj dhëndrit të saj 37-vjeçar ka shkaktuar tendosje të konsiderueshme në dinamikën e tyre familjare. e DeLeesa-s pakënaqësia në rritje e bën situatën e tyre të jetesës shumë të pakëndshme.

sNëna

Kjo marrëdhënie e pazakontë dhe komplekse ndërmjet Indi dhe dhëndri i saj thekson sfidat që mund të lindin në situata të përziera të jetesës familjare.

sNëna

Një shtatzënë DeLeesa ka shprehur shqetësimin e saj për marrëdhënien jashtëzakonisht të ngushtë mes bashkëshortit dhe nënës së saj. Kjo dinamikë e pazakontë përfshin që ata të mbahen shpesh për dore, të vishen me veshje të përshtatshme dhe madje të ushqehen me njëri-tjetrin, gjë që e bën atë të ndihet jo rehat dhe e neveritur nga sjellja e tyre.

sNëna

Në një episod të mëparshëm, DeLeesa u ankua – “Burri im dhe nëna ime janë miqtë më të mirë dhe kanë marrëdhënien më të çuditshme, të neveritshme që kam parë ndonjëherë.”

Ajo shtoi: “Nuk e duroj dot, veçanërisht sepse unë dhe mamaja ime nuk shkojmë mirë. Duhet të jemi unë dhe ai, jo nëna ime dhe ai.”

sMothered - DeLeesa

Ndërsa dushi i bebeve luhet, Trevor’s nëna e vet shpreh ndjenjat e xhelozisë dhe neglizhencës, duke vëzhguar marrëdhënien jashtëzakonisht të ngushtë midis Trevor dhe Indi. Ajo vëren se Trevor nuk i tregon asaj të njëjtin nivel vëmendjeje, gjë që i shkakton shqetësim.

sMothered - Trevor dhe DeLeesa

Trevor ftoi vjehrrën e tij, Indipër të jetuar me të dhe gruan e tij, DeLeesa, dy vite më parë, duke synuar përmirësimin e marrëdhënieve të acaruara mes nënës dhe vajzës. Megjithatë, ky vendim ka sjellë komplikime të paparashikuara.

sNëna

Trevor’s përpjekje për të ndërmjetësuar ndërmjet DeLeesa dhe Indi është penguar nga afërsia e tij në rritje me vjehrrën, e cila ka shtuar kompleksitetin e dinamikës së familjes.

sNëna

Kjo situatë e çuditshme ka krijuar një mjedis unik dhe sfidues brenda familjes së tyre.

sNëna transmetohet të martën në mbrëmje, në orën 22:00 ET, në TLC.