Tre amvise të vërteta të fillestarëve të Nju Xhersit "Testimi" për sezonin 14

Klea

Tre amvise të vërteta të fillestarëve të Nju Xhersit “Testimi” për sezonin 14

Sikur të Amvise të vërteta të Nju Xhersit nuk mund të merrte më shumë Jerseylicious, drejtuesit e Bravo kanë marrë vendimin për t’i shtuar kastit aktual.

Xhirimet për sezonin 14 janë në ritëm të plotë dhe ende Melissa Gorga dhe Teresa Giudice nuk po flasin. Ata të dy kanë krijuar një sistem mbështetës të anëtarëve të përzgjedhur të kastit. Tereza ka Jennifer Aydin, Dolores Catania dhe Danielle Cabral në këndin e saj, ndërsa Margaret Josephs, Rachel Fuda dhe Jackie Goldschneider mbështesin Melissa. Kjo është nëse gjërat janë ende të njëjta, sigurisht…

Ndoshta, RHONJ nuk ka nevojë për më shumë amvise reale. Ka më shumë se mjaft drama vetëm nga Melissa dhe Tereza. Por tre zonja të reja kanë qenë duke filmuar me kastin e vendosur, dhe ato kanë zgjedhur në mënyrë selektive bazuar në besnikërinë ndaj kunave ndërluftuese.

“Nuk ka titull specifik” për shtesat e mundshme

Kayla Giovinazzo, Jessica Kiraly dhe Tiffany Chantell-Rosania janë në një fazë testimi.

Ata filmuan në Parkun Maimonides, në Brooklyn, Nju Jork më 30 gusht në ndeshjen vjetore të bamirësisë RHONJ në softball. Të pranishëm kanë qenë edhe bashkëshortët e dashur të emisionit.

Duke vëzhguar ndërveprimet e aktorëve, duket se ekziston një lidhje e mëparshme midis Kayla dhe Danielle. Xhesika mund të kishte qenë tashmë shoqe me Rachel dhe Melissa. Ajo filmoi një bisedë me Jennifer Fessler dhe Jackie.

“Të rinjtë janë duke filmuar, por ata janë ende duke u testuar. Nuk ka ende një titull specifik për ta”, tha një burim i brendshëm për The Sun.

“Zakonisht, titujt zyrtarë bëhen në fund të sezonit pasi producentët marrin një shije të vajzave të reja të sjella në film me kastin me kohë të plotë,” vazhduan ata.

Me sa duket, zonjat e njohura nuk janë të përfshira në vendimmarrje, megjithëse shpesh thuhet se rekomandojnë një mik apo të njohur.

Burimi shpjegoi, “madje disa nga aktorët kryesorë nuk e kanë idenë se çfarë po ndodh me të sapolindurit – ata thjesht shfaqen dhe filmojnë.”

Të paktën një nga zonjat nuk është e panjohur për TV realitet. Tiffany mori pjesë në The Amazing Race në 2015. Ajo ishte një nxitëse e tifozëve të NFL për New York Jets.

Epo, këto janë ngjarje emocionuese në Garden State. Ndoshta Tereza dhe/ose Melisa mund të përdorin disa ushtarë të rinj, sepse grindja e tyre e ashpër vazhdon.