Traileri i Sfidës ngacmon lojëra të reja

Klea

Traileri i Sfidës ngacmon lojëra të reja

Netflix ka hequr një Lojë me kallamar: Sfida traileri, dhe duket se do të tronditë të gjithë ata që e shikojnë.

Seria e konkursit televiziv të realitetit paraqet 456 lojtarë që anojnë në kaos dhe mashtrim për të fituar një fond çmimi prej 4.56 milionë dollarësh.

Sa larg do të shkonin garuesit për të marrë paratë në shtëpi? Do ta zbulojmë së shpejti!

Traileri i Squid Game: The Challenge sjell surpriza

Traileri tregoi se konkurrentët fjalë për fjalë po hyjnë në botën e shfaqjes popullore të Netflix Squid Game, e kompletuar me kokat e larta, konkurrencën e drejtuar nga paratë dhe kostumet ikonë jeshile.

Për ta bërë atë edhe më realiste, punonjësit dhe marshallët e lojës janë gjithashtu të veshur me kostume të kuqe. Ata do ta mbajnë nën kontroll grupin. Ose të paktën duke u përpjekur.

Dhe, sigurisht, nuk do të ishte realiste pa “gjak”. Squid Game ishte padyshim i përgjakshëm dhe loja premton të jetë e njëjtë, megjithëse me një kthesë PG. Në këtë lojë, gjaku do të përfaqësohet nga bojë e zezë dhe shikuesit mund të shohin që një grua të qëllohet me të gjatë sfidës së Dritës së Kuqe, Dritës së Gjelbër.

“Kjo është një lojë e egër,” zbuloi një konkurrent, ndërsa një tjetër tha se ishte një lojë “strategjie”. Të dyja deklaratat janë ndoshta të sakta. Padyshim që do të ketë shumë miqësi, rivalitete dhe kryqëzime të dyfishta!

Shfaqja është vendosur në sfondin e lojërave për fëmijë, kukullës Squid Game më të madhe se jeta dhe më shumë. Ekziston edhe një makineri shitëse e mbushur me arushë pelushi dhe një version i madh i lojës së bordit Battleship.

Jo pa polemika

Kr. Me mirësjellje të Netflix © 2023

Netflix njoftoi për herë të parë konkursin e realitetit në 2022, dhe polemika pasoi. A është tronditëse që një konkurs i bazuar në botën e dhunshme dhe vdekjeprurëse të Squid Game do të zhytet në polemikat e veta? Jo ne te vertete.

Një vit pas shpalljes së shfaqjes, disa garues thanë se trajtimi në shfaqje ishte “çnjerëzor”. Të tjerë pretenduan se ishte një zonë lufte dhe “njerëzit u larguan me lot”.

Disa pretenduan se garuesit u detyruan të konkurronin në kushte jashtëzakonisht të ftohta dhe kaluan përmes hipotermisë së mundshme sepse kishte kaq shumë para në linjë. Mendoj se jeta vërtet imiton artin.

Netflix u përgjigj duke thënë se ata “kujdeset thellësisht për shëndetin e kastit dhe ekuipazhit tonë dhe cilësinë e kësaj shfaqjeje. Çdo sugjerim se konkursi është i manipuluar ose pretendime për dëmtime serioze ndaj lojtarëve janë thjesht të pavërteta.”

Ata shtuan se morën të gjitha masat e duhura të sigurisë, duke përfshirë kujdesin e mëpasshëm të garuesit dhe një gjyqtar të pavarur për të mbikëqyrur sigurinë dhe drejtësinë e çdo loje.

Squid Game: The Challenge do të përbëhet nga 10 episode dhe premierë më 22 nëntor, ekskluzive për Netflix.