Traileri i sezonit 9 të Southern Charm përfshin goditjet e kokës dhe dhimbjet e kokës

Klea

Traileri i sezonit 9 të Southern Charm përfshin goditjet e kokës dhe dhimbjet e kokës

Me sa duket, nuk është “e lehtë si zogjtë dhe bletët dhe një, dy, tre” në Charleston këto ditë. Bravo publikoi trailerin për sezonin 9 të Sharmi jugor më 3 gusht, dhe gjërat duket se janë një rrëmujë jo e shenjtë në Qytetin e Shenjtë.

Traileri hapet me Austen Kroll duke i thënë dikujt jashtë kamerës: “Diçka ndodhi me mua dhe Taylor”. Të gjithë e dimë se ai i referohet Taylor Ann Green, ish-të dashurës së Shep Rose. Si shoqja më e mirë e Shepit, Austen duhet të dijë se kjo është një rrugëdalje jashtë kufijve. Të mashtrosh me ish-in e BFF-së jo vetëm që thyen Bro Code, por shkel çdo ligj të mirësjelljes njerëzore.

Por Madison LeCroy, ish-i i Austen-it, dëshiron t’i shkojë drejt e në fund. “A e keni tallur Taylor-in apo jo?” ajo kërkon.

Po kështu, Olivia Flowers, e cila u takua me Austen sezonin e kaluar, ka nevojë të dijë. “A jeni lidhur ndonjëherë apo diçka tjetër?” ajo pyet Taylor.

“Kurrë,” përgjigjet Taylor. “Betohu në jetën time.”

Drama jugore

Pasojnë lot dhe kaos, me Olivia që qan në makinën e saj dhe bërtet: “Ai është qenie njerëzore e mërzitur!” Sigurisht, ai është. Shikoni në fjalor nën “Qenie njerëzore e fëlliqur” dhe do të shihni foton e Austenit pranë saj.

Si një pushim i mirëpritur për të gjitha luftimet që po ndodhin, zonjusha Patricia (Altschul) përmend se një zonjë e paspecifikuar i dërgoi një “foto nudo” djalit të saj Whitney Sudler-Smith. “Por ne nuk po flasim për këtë,” shton ajo.

A mund të presë Madison e sapomartuar? Ajo është shfaqur shkurtimisht se ka të përziera dhe viziton mjekun e saj. Jam i sigurt se interneti po bombardohet me kërkime për “është madison lecroy shtatzënë” ndërsa flasim (e kam bërë tashmë dhe nuk gjeta asgjë). Ishte ose një alarm i rremë ose ajo është shumë e mirë për ta mbajtur atë sekret. Do ta shohim.

Craig dëshiron të ecë përpara me Paige

(Foto nga: Eugene Gologursky/Bravo)

Ndërkohë, Mbreti i Jastëkut, Craig Conover, ka probleme me marrëdhëniet e tij me të dashurën e tij Paige DeSorbo. Craig me të vërtetë dëshiron t’i vendosë një unazë, por duke parë se si Paige shpërtheu në lot gjatë Summer House kur i kërkoi asaj të jetonte me të (ajo nuk është gati të lërë nënën e saj në moshën 30 vjeç), ai duhet të ftohë avionët e tij. pak.

“Unë nuk jam duke u përpjekur të planifikoj një martesë tani,” thotë Paige.

“Pse do të takohemi nëse nuk do të bëjmë hapin tjetër?” përgjigjet themeluesi i Sewing Down South. Craig dëshiron të qetësohet dhe të fillojë të bëjë fëmijë tashmë, por Paige thjesht nuk është ende atje.

Dy anëtarët e rinj të kastit, Rod Razavi dhe Jarrett “JT” Thomas, janë shtuar në përzierje, kështu që Olivia dhe Taylor do të kenë pak gjak të freskët për të luftuar. Përveç kësaj, duket se ka një punë të çrregullt të papërfunduar midis Shep dhe Taylor, si dhe Madison dhe Austen. Mezi pres që të fillojë kjo festë.

Sezoni 9 i Southern Charm jep premierë më 14 shtator në Bravo.