Traileri i Sezonit 8 të The Below Deck Mediterranean na ka emocionuar

Klea

Traileri i Sezonit 8 të The Below Deck Mediterranean na ka emocionuar

Poshtë Deck Mesdheut Traileri i sezonit 8 sapo u shfaq, dhe duket i Egër. Duke u zhvilluar në bordin e Motor Yacht Mustique prej 180 këmbësh, ekuipazhi duket se ka probleme me daljen menjëherë nga shkop. Para se të mund të largohen nga bankina e të akuzuarve, lindin çështje me viza, duke kërcënuar të lënë pas dy anëtarë të ekuipazhit. Për sa i përket jahtit, panelet shihen duke rënë, gjë që është ironike, pasi edhe pjesa e brendshme poshtë saj po shpërbëhet.

Sezoni 8 ngacmon udhëtimet e zakonshme me varkë dhe grindjet e aktorëve që shikuesit kanë pritur. Ai gjithashtu sugjeron që të paktën një mysafir charter do të qortohet për veprimet e tyre në bord. Gjithashtu i qortuar është dikush nga departamenti i brendshëm, i cili ndoshta më pas është shkarkuar. Përveç kësaj, kapiteni Sandy Yawn do të pësojë një dëmtim në kyçin e dorës.

Është… shumë. Në përgjithësi, ky sezon duket emocionues, dramatik dhe i çrregullt, kështu që padyshim që ne do ta shikojmë, pasi rrëmuja e nxehtë kërkon rrëmujë të nxehtë. Pas shikimit të trailerit të Below Deck Mediterranean Season 8, këto janë arsyet kryesore pse jemi kaq të emocionuar që ky serial të transmetohet tani.

Janë pesë anëtarë të aktorëve që kthehen

Çdo sezon, kapiteni i çdo seri zakonisht kthehet, së bashku me një ose dy personalitete tashmë të njohura të Below Deck. Këto fytyra që kthehen ndihmojnë për të lidhur shpejt shikuesit me kastin e çdo sezoni të ri. Thënë kështu, Sezoni 8 i Below Deck Mediterranean ka pesë anëtarë të kastit që kthehen, gjë që është e rrallë.

Kapiteni Sandy dhe Stews e saj të Sezonit 7, Natalya Scudder dhe Kyle Viljoen, janë gati të kthehen për sezonin 8. Përveç kësaj, Tumi Mhlongo dhe Luka Brunton do të kalojnë nga Below Deck Down Under për t’u bashkuar me ta në bord.

Do të jetë interesante të shikosh Tumi, i cili punoi mirë nën kapitenin Jason Chambers, të ndërveprojë me kapitenin Sandy. A do të shkojë po aq mirë me shefin e saj të ri? Kjo mendje kurioze po vdes të dijë. Do të jetë gjithashtu emocionuese të shohësh se si ndërveprojnë këto pesë fytyra të njohura, kryesisht sepse traileri sugjeron se do të jetë i ngjashëm me atë të zjarrit të kazanëve.

Ka dy Deckhands femra

Nuk është sekret që Captain Sandy ka të bëjë me fuqizimin e grave në industrinë e jahteve të dominuara nga meshkujt. Prandaj ajo ka mentoruar shumë gra që kanë hipur në jahtet e saj të dhëna. Malia White është një shembull i shkëlqyer për këtë, pasi ajo u ngrit nga një kuvertë e gjelbër deri në një Bosun. Megjithëse aktualisht nuk është në serial, Malia po vazhdon të ngrihet, duke fituar certifikata të reja gjatë rrugës.

Për këto arsye, nuk duhet të jetë befasi që departamenti i casting-ut e ka furnizuar kapitenin Sandy me dy deckhands femra për sezonin 8. Për sa kohë që ata punojnë shumë dhe e bëjnë të qartë se jahti është pasioni i tyre, ushqehen me Haleigh Gorman dhe Lara Du Preez. do të bëjë mirë. Por, nëse kapiteni Sandy zbulon se lundrimi me jaht nuk është pasioni i tyre, gjë që ishte një pretendim i guximshëm që ajo bëri kundër ish-shefit të saj Stew Hannah Ferrier, atëherë…jak.

Ne po përpiqemi për këto zonja dhe jemi të emocionuar të shohim se si funksionon ekipi i tyre në kuvertë gjatë Sezonit 8 të Below Deck Mediterranean.

Do të shohim grindjen e Kyle dhe Natalya – Raundi 2

Në Sezonin 7 të Below Deck Mediterranean, Kyle dhe Natalya nuk u lidhën. Ish shefja e tyre Stew Natasha Webb mori një vendim të dobët duke mos renditur zierjet e saj. Prandaj, hierarkia midis këtyre dyve mbeti e paqartë. Kjo çoi në shumë mosmarrëveshje mes dyshes, pasi të dy e gjetën veten të denjë për të qenë në shërbim për punët e zhurmshme të pastrimit dhe larjes së rrobave.

Në ribashkimin e sezonit 7, Natalya shpjegoi se ajo dhe Kyle ishin “mirë tani. Si, ne jemi të zhbllokuar në Instagram.”

Një vështrim i shpejtë në Instagram do t’ju tregojë se dyshja ka të ngjarë të ketë sërish mosmarrëveshje, pasi ata nuk e ndjekin më njëri-tjetrin në internet. Mjerisht, ata gjithashtu nuk arrijnë të ndjekin Tumin, i cili do të jetë Shefi i tyre. Thënë kështu, Kyle dhe Tumi të dy ndjekin Stew Jessika Asai. Megjithatë, Xhesika nuk e ndjek Natalian, gjë që tregon mundësinë që Natalya të jetë ajo që po tund varkën.

Kombinuar me trailerin e Sezonit 8, ky tregim aktual i mediave sociale sugjeron që departamenti i brendshëm do të përballet me pengesa. Madje, në trailer lë të kuptohet se kapiteni Sandy do të pushojë nga puna dikë dhe për jetën tonë nuk mund ta marrim me mend nëse i referohet Kyle apo Natalya. Pra, po, supozoj se mund të thoni se ne tashmë jemi investuar dhe jemi akoma më të emocionuar për të parë këtë rrëmujë (me gjasë) të zvogëlohet.

Tumi po thyen tavanet e qelqit

Tumi do të jetë i pari Chief Stew nga Afrika e Jugut që do të luajë në ekskluzivitetin Below Deck. Ky është një hap shumë i nevojshëm në drejtimin e duhur në drejtim të diversifikimit të serialit.

Do të ishte turp nëse Sezoni 8 çon në dështimin e Tumit, thjesht për shkak të ekipit të saj dramatik të lartpërmendur. Megjithatë, gjatë kohës së saj në Below Deck Under Season 1, Tumi mbylli me shpejtësi dhe me efikasitet kryesuesin kryesor të ekuipazhit. Nëse ajo mund të përballojë shefin Ryan McKeown, atëherë kam besim se ajo mund të përballojë Kyle dhe Natalya.

Ne jemi plotësisht të rrënjosur për Tumi. Do të jetë emocionuese të shikosh përparimin e saj në karrierë dhe ne me të vërtetë shpresojmë që ajo të lulëzojë.

Kapiteni Sandy mund të tërheqë një kapiten Lee

Ne të gjithë e kujtojmë kur kapiteni Lee Rosbach duhej të largohej gjatë sezonit 10 të Poshtë Deck. Ndërsa po merrte kujdesin mjekësor, kapiteni Sandy hyri në kabinën e tij të timonit, duke udhëhequr ekuipazhin e tij nëpër disa karta.

Duket se historia e kapitenit të plagosur përsëri zë vend, pasi traileri tregon kapitenin Sandy duke pësuar një lëndim. Një nga anëtarët e ekuipazhit madje mund të dëgjohet duke pyetur nëse “Kapiteni është jashtë varkës?” Do të jetë emocionuese të shohësh nëse një lider tjetër do të sillet në bord, ose nëse kapiteni Sandy do të lejohet të qëndrojë në krye, duke udhëhequr këtë kastë kaotike.