Traileri i ribashkimit të sezonit 10 Married to Medicine: Adresa e 'Akuzave serioze'

Klea

Traileri i ribashkimit të sezonit 10 Married to Medicine: Adresa e ‘Akuzave serioze’

Paging I martuar me Mjekësinë Tifozët! Bravo sapo publikoi trailerin e sezonit 10 dhe duket jashtëzakonisht kaotik. Ne po marrim një ribashkim tre-pjesësh të mbushur me akuza të çrregullta, Dr. Simone Whitmore që bërtet në veshin e Andy Cohen dhe kthimin e panevojshëm të ish-bashkëshortit të Phaedra Parks, Apollo Nida.

Sezoni 10 ka qenë plot me ngritje dhe ulje falë prezantimit të anëtarëve të rinj të etur të kastit së bashku me dekadën e historisë në mesin e OG-ve. Plus, zonjat e larguan Quad Webb nga rrethi social në gjysmë të sezonit. Kjo meriton një orë të plotë diskutimi në vetvete. Shikoni trailerin më poshtë për një paraqitje të shkurtër të asaj që do të vijë.

Lotë, çaj, dhe Apollo Nida

Traileri nis me një vështrim të shpejtë në modelet që M2M dha në ribashkim. Të gjitha zonjat mbërritën me veshje të ndryshme me lule. Disa prej tyre dukeshin sikur po përgatiteshin për të ecur në një pistë të javës së modës. Të tjerët dukeshin sikur ishin gati të hynin në një dhomë çaji. Sido që të jetë, ato duken përrallore dhe seti duket i frymëzuar nga udhëtimi i zonjave në Napa Valley.

Sigurisht, udhëtimi në Napa Valley shërbeu si një pikë kthese për grupin M2M. Ata e përjashtuan Quad-in nga udhëtimi dhe e kthyen atë në Atlanta. Që atëherë, pozicioni i saj në grup është ndjerë i pasigurt. Ne morëm një paraqitje të shkurtër të asaj që do të vijë ndërsa Dr. Simone dhe Quad përballen.

A kishte babi një lidhje?

“Miqësia nuk ka të bëjë me këtë platformë,” i tha Dr. Simone Quad, i cili qante në mënyrë histerike.

Përveç kësaj, traileri tregon Andin duke adresuar pretendimet se Dr. Damon Kimes e mashtroi Dr. Heavenly Kimes. Është tronditëse dhe ne të gjithë e dimë që Heavenly nuk luan kur bëhet fjalë për “Daddy”. Ju ndoshta mund ta imagjinoni se si do të shkojë ajo bisedë.

“Këto janë akuza serioze se Damon e ka tradhtuar Heavenly”, thotë Andy në trailerin.

Apollo hyn në skenë në fund të trailerit. Së bashku me pjesën tjetër të bashkëshortëve, ne shohim një pamje të tij të ulur menjëherë pas Phaedra-s, sikur të ishte The Real Housewives of Atlanta Season 6. Burime pranë ish-të dënuarit thanë se ai donte të mbështeste Phaedrën në ribashkim dhe pjatën e tyre. jeta pas divorcit dhe jeta e tij pas burgut. Të gjitha i kemi parë zyrtarisht.

Martuar me Medicine vazhdon në Bravo, të dielave mbrëma në orën 9/8c. Ribashkimi me tre pjesë do të nisë më 3 mars.