Mary Cosby

Klea

Traileri i ‘RHOSLC’: Mary Cosby konfirmon se Heather duket si inbred dhe një e re dëshiron të flejë me bashkëshortët e Lizës dhe Meredith-it

Traileri i ‘RHOSLC’: Mary Cosby konfirmon se Heather duket si inbred dhe një e re dëshiron të flejë me bashkëshortët e Lizës dhe Meredith-it

Zonjat e Amvise të vërteta të Solt Lake City po ecin përpara pa Jen Shahi cili aktualisht vuan dënimin me pesë vjet burg, por do të shohim rikthimin e një fytyre tjetër të njohur për Sezonin 4.

Jen Shah

Në një trailer të sapo publikuar të sezonit 4 Heather Gay thotë – “Për tre vjet ne u munduam, u brutalizuam dhe jetuam me frikë … dhe është koha për t’i dhënë fund.”

Heather Gay

Anëtari i kastit origjinal, Mary Cosbyrikthehet në shfaqje për një tjetër lëvizje pas daljes së saj pas sezonit 2.

Mary Cosby deklaron në pamjen paraprake – “Ja ku jam, dikush të më shpëtojë”.

Mary Cosby

Heather pyet Maria“A mendoni se dukem i lindur në gjak?”

Mary Cosbyi cili është gjithmonë brutalisht i sinqertë, pranon “po”.

Heather Gay

Vështrimi i fshehtë gjithashtu tregon Heather, duke bërtitur “S**t i Shenjtë!” pas hyrjes makinën e saj për të gjetur një person të veshur me një kostum lepurushi në sediljen e pasme.

Heather Gay

Heather më vonë flet me kolegun e tij, Lisa Barlowpër djalin e saj Jack’s udhëtim misioni, duke e informuar atë se “doktrina është problematike”.

“Nuk dua të flas për Jack’s mision”, Lisa përgjigjet. “Unë bëhem shumë emocional, sepse jam një punë kaq e madhe.”

Lisa më vonë u thotë disa grave të tjera se “Heather i pëlqen të lëshojë granatë dhe të vrapojë.”

Lisa Barlow

Traileri u jep fansave shikimin e tyre të parë në Bravo fillestarin, Monica Garcianjë nënë beqare e katër fëmijëve që bie në tokë duke vrapuar kur e deklaron Lisa dhe Meredith se ajo do t’i “f-k” burrat e tyre.

Monica Garcia

Më e reja RHOSLC aksionet e yjeve – “Unë u martova në tempull. Më pas, unë u shkishërova.”

Whitney Rose flet për disa pengesa në martesën e saj kur ndan-“Ishte përvjetori ynë, thjesht e pyeta: ‘A dëshiron akoma ta bësh këtë?’” thotë ajo. “[Justin] ishte si, ‘A ju?’ Isha sikur ‘nuk e di’.”

Whitney Rose

Më vonë ajo i thotë të shoqit: “Të shoh unazën tënde të martesës në sirtar çdo ditë, më dhemb”.

Angie Katsanevas, e cila u promovua nga një shoqe në një anëtare të kastit me kohë të plotë për Sezonin 4, i thotë të shoqit se ajo u ngrit “për martesën tonë dhe për njësinë tonë familjare”.

Angie Katsanevas

Ai përgjigjet: “Ju e dini se pedagogu do të dëgjojë për këtë.”

Lisa dhe Meredith mbeten në mosmarrëveshje, pasi dyshja nuk ka kaluar ende Lisa duke hedhur në plehra shokun e saj në një mikrofon të nxehtë gjatë një episodi që u transmetua në janar 2022.

“A doni që unë të shkoj atje me burrin?” Meredith pyet, duke shtuar: “Mund të shkoj atje. Mos u gri me mua!”

Lisa Barlow

Shtypni luaj më poshtë për të parë.

Amvisat e vërteta të Solt Lake City premierë më 5 shtator, në orën 21:00 ET, në Bravo.