Traileri i Real Housewives of Atlanta Reunion zbulon faturën më të dobët ndonjëherë

Klea

Traileri i Real Housewives of Atlanta Reunion zbulon faturën më të dobët ndonjëherë

Është e vështirë të besohet Amvise të vërteta të Atlantës Sezoni i 15-të tashmë është afër fundit. Kjo do të thotë se një ribashkim është në rrugë e sipër. Dhe ribashkimi vjen në një moment mjaft vendimtar për RHOA. Me shikueshmërinë e drejtpërdrejtë në nivelin më të ulët të të gjitha kohërave, kasti ka shumë për të provuar.

Ndoshta ata mund t’i kthenin gjërat me ribashkimin. Por nëse jo, çdo anëtar i kastit ka kontribuar në shfaqje në mënyra domethënëse, edhe nëse jo aktualisht. Shereé Whitfield ishte ndër OG-të dhe Kandi Burruss gjithashtu mund të ketë qenë me jetëgjatësinë e saj. Eksperienca e Kenia Moore nuk mund të mohohet as.

Dhe ndërsa njerëzit në ditët e sotme kanë ndjenja të përziera për veteranët, e njëjta gjë vlen edhe për të ardhurit më të afërt, Drew Sidora, Marlo Hampton dhe Sanya Richards-Ross. Vetëm javën e kaluar, Marlo po ngacmonte faturën më të errët ndonjëherë. Dhe tani, me publikimin e trailerit të ribashkimit, ne mësojmë se çfarë është.

Drew e vë Ralph në shpërthim në ribashkim

Ngjarja kryesore e trailerit ishte mbërritja e Ralph Pittman në festë. “Nuk e di pse je këtu,” tha Drew me një ton të shqetësuar. Ralph e siguroi Andy Cohen se kishte shpresë për pajtim. Por Drew ia ktheu dhe tha: “Ti më the se po merrje punë në mbarë botën.”

Dhe sikur të mos mjaftonte kjo, Drew nxori telefonin e saj. Ajo tregoi një tekst nga zonja e supozuar e Ralph-it ku lexonte, “A do të ma kthesh atë d*ck?” Ralph më pas u përgjigj me akuzat e tij për pabesi ndaj Drew. Drew ishte i ngopur, duke thënë: “Ti hedh vazhdimisht pisllëk mbi emrin tim … Unë duhet ta duroj këtë?” Ajo shpejt u largua.

Traileri filloi me një shënim shumë më të lehtë, duke marrë parasysh të gjitha gjërat. Sheree solli një gazetë të bërë në shtëpi të titulluar “SHE News”. Marlo bëri një rrëfim seksi. Kandi dhe Shereé u futën në një situatë të vështirë. Dhe sigurisht, grupi duhej të prekte marrëdhënien e Marc Daly me Kenian, dhe atë që ai ka bërë me anëtarët e tjerë të kastit.

Pjesa e parë e Ribashkimit të Sezonit 15 të The Real Housewives of Atlanta transmetohet më 3 shtator.