Traileri i parë për lojën Squid të Netflix: Sfida Arrives

Klea

Traileri i parë për lojën Squid të Netflix: Sfida Arrives

Shfaqja më e madhe e vitit 2021 po merr trajtimin e realitetit televiziv. Netflix njoftoi më parë se Squid Game po zhvillohej në një shfaqje konkursi televizive realitet. Epo, ka ardhur koha. Ata sapo hodhën trailerin e parë ngacmues për Lojë me kallamar: Sfidadhe sinqerisht duket po aq befasuese sa do ta kishit imagjinuar.

Kujdes lojtarë

Disi, Netflix arriti të bashkojë 456 garues. Ata i veshën me uniformat e Squid Game dhe i sfiduan të konkurronin në një seri lojërash të bazuara në shfaqjen hit. Fituesi do të marrë një çmim prej 4.56 milionë dollarësh – çmimi më i madh në para në historinë e TV realitetit.

Në trailerin, ne morëm një paraqitje të shkurtër të disa prej lojërave që do të luajnë garuesit. Duket se Netflix nuk kurseu asnjë shpenzim. Ata kanë krijuar lojëra të reja për këtë konkurs, por gjithashtu kanë rikrijuar plotësisht disa nga sfidat dhe setet ikonike nga shfaqja origjinale. Në një skenë, ne shohim qindra lojtarë që vrapojnë për jetën e tyre në një kopje të lojës me dritë të kuqe, dritë jeshile. Ekziston edhe një foto që tregon urën e gurit të xhamit, frymëzuar nga loja e pestë që kafshon gozhdë nga shfaqja.

Natyrisht, Netflix nuk po vret në të vërtetë garuesit e tyre të Squid Game si pjesëmarrësit e pasur të shfaqjeve në Squid Game. Megjithatë, me 4.56 milionë dollarë në linjë, nuk do të duhet shumë kohë që Squid Game: The Challenge të bëhet e keqe. Këta lojtarë do të bëjnë më së shumti. Në trailer, një konkurrente tha: “4.56 milionë dollarë? Njerëzit bëjnë shumë më keq për shumë më pak.” Është gati të bëhet interesante.

Squid Game: The Challenge përbëhet nga 10 episode dhe do të shfaqet në Netflix më 22 nëntor.