Trailer Valley prezanton shtesat më të fundit dramatike të Bravo

Klea

Trailer Valley prezanton shtesat më të fundit dramatike të Bravo

Në thelb, ata e kanë përmirësuar klubin dhe festimet në martesë dhe pelena. Disa nga ish-yjet e Vanderpump Rules janë rritur dhe janë shpërngulur në periferi.

Jax Taylor, Brittany Cartwright dhe Kristen Doute tani jetojnë në luginën e San Fernando. Ish-punonjësit e SUR-së e kanë shkëmbyer “jetën beqare” me “të martuar me fëmijë”.

“Xhungla e betonit, jeta e fortë e qytetit, kjo është për kur je në të 20-at,” na thotë Kristen. “Por unë jam 40 vjeç tani. Lugina është vendi ku duhet të jem.”

Rregullat e pompës rriten

Kristen dhe partneri i saj, Luke Broderick, po përpiqen të krijojnë një fëmijë dhe do të ndajnë në kamera luftën e tyre për fertilitetin. “Nuk mund të trokas, si në çdo ditë të javës,” i thotë Kristen Lukës në një klip.

“Lugina është kapitulli tjetër i jetës sonë,” rrëfen Jax, ndërsa po shtyn djalin e tij dhe të Brittany, Cruz-in në rrugë me një karrocë fëmijësh. Përveç kësaj, a keni menduar ndonjëherë se do të shihni Jax Taylor duke shtyrë një karrocë? A ndërron edhe pelenat?

“Është mirë të kemi shumë miq rreth nesh që janë në të njëjtën fazë të jetës së tyre,” shton Brittany.

Miqtë e tyre Jesse dhe Michelle Lally po i bashkohen atyre në shfaqje, së bashku me Jason dhe Janet Caperna, Jasmine Goode dhe Zack Wickham, dhe Danny dhe Nia Booko. Më tej, shtatzënia e Janet është paraqitur në sezonin 1, së bashku me tensionin martesor të saj dhe Zack.

Me sa duket, ditët e vështira të festës kanë mbaruar. Tani ata kanë njerëz të vegjël në jetën e tyre, të cilët nuk kanë nevojë t’i shtohen fjalët sharje në fjalorin e tyre në rritje. Dhe ata që mund të flasin përsërisin udhëzime të rëndësishme të dëgjuara nga mamaja, si: “Mos pini!”

“Të gjithë këta njerëz lëvizin në Luginën, marrin një shtëpi, nxjerrin disa fëmijë dhe më pas mendojnë se janë kaq të rritur,” thotë Zack. “Por këta njerëz nuk rriten”, pasi ne jemi dëshmitarë të një drame të denjë për VPR.

“Unë kam qenë në terapi dy herë këtë javë, pak më shumë se ky grup njerëzish,” pranon Kristen.

“Kush është terapisti i saj?” Jax dëshiron të dijë. “Sepse ai person duhet të pushohet nga puna.”

The Valley shfaqet premierë të martën, më 19 mars në Bravo.