Trailer i ribashkimit të sezonit 3 të Winter House

Klea

Trailer i ribashkimit të sezonit 3 të Winter House

Sezoni 3 i Shtëpia e dimrit vazhdon të japë të parët. Është sezoni i parë pa asnjë nga Southern Charm që ka erë të keqe për kastin. Është hera e parë që kemi pasur alums Below Deck në përzierje, dhe tani, do të jetë hera e parë që po bëjmë një ribashkim!

Bravo sapo publikoi trailerin për ribashkimin e Sezonit 3 Winter House. Andy Cohen ka (pothuajse) të gjithë kastin e grumbulluar në klubin Watch What Happens Live për një takim dhe duket se do të jetë i çrregullt.

Shikoni trailerin më poshtë!

Traileri i ribashkimit të sezonit 3 të Winter House

Andy arriti të marrë pothuajse të gjithë në klub, përveç Malia White, e cila duket se po bashkohet përmes Skype nga një jaht. Jason Cameron gjithashtu nuk doli nga ribashkimi sepse, pavarësisht se kishte një foto të aktorëve, ai kishte rreth 30 sekonda kohë ekrani në sezonin 3. Përveç kësaj, i gjithë kasti u mblodh për të ngrënë të gjitha lidhjet dhe ndejat që ndodhën në Steamboat Pranvera dimrin e kaluar.

Sigurisht, duket se një pjesë e madhe e dramës do të rrethojë Danielle Olivera dhe Alex Propson. Tom Schwartz i quajti ata “miq me qëllime përfitimi”, por ne të gjithë e dimë se sigurisht që nuk ishte kështu.

Gjatë një shkëmbimi të nxehtë, Danielle u përpoq të tërhiqte zvarrë Aleksin. Ajo tha: “Ka një kufi, dhe ju vazhdimisht e keni kaluar atë. Po ndodh pikërisht përballë fytyrës sime dhe ishte vetëm një shuplakë në fytyrë.”

Alex u përgjigj duke argumentuar se ai “flirton me të gjithë çdo ditë”. Mirënjohje për të që është i vetëdijshëm. Por, a nuk kemi dëgjuar mjaftueshëm nga këta të dy?

Në lajme të tjera, Sam Feher iu bashkua ribashkimit Winter House së bashku me të dashurin e saj tani Kory Keefer. Ajo është atje për të mbrojtur romancën e tyre dhe për t’u siguruar që askush të mos flirojë me Kory. Imagjinoni sa e lumtur ishte kur mësoi se Malia nuk do të ishte personalisht atje.

Ribashkimi i Sezonit 3 të Winter House transmetohet në Bravo, të martën në orën 10/9c në Bravo, pas përfundimit të sezonit.