Trailer i fshehtë i dashurisë tregon yjet e futbollit në kërkim të dashurisë

Klea

Trailer i fshehtë i dashurisë tregon yjet e futbollit në kërkim të dashurisë

Pallua është përsëri në të. Ata sapo hodhën trailerin për shfaqjen e tyre më të re të takimeve dhe ne mund të kemi një obsesion të ri në duart tona. Seriali i tyre i fundit quhet Dashuria e fshehtë.

Me hyrjen e tyre të fundit në nënzhanrin e takimeve, ata po marrin pesë futbollistë profesionistë nga e gjithë bota, duke u dhënë atyre identitete sekrete dhe do t'i dërgojnë në Los Anxhelos për t'u gëzuar me një grup femrash beqare. Gratë nuk do ta kenë idenë se po konkurrojnë për t'u dashuruar me futbollistë me famë botërore.

Shikoni trailerin për Love Undercover

Kasti i Sezonit 1 përbëhet nga pesë lojtarë të ligës premierë, të cilët kanë pasur fat të keq me dashurinë. Kasti përfshin Jamie O'Hara, Ryan Babel, Lloyd Jones, Marco Fabián dhe Sebastián Fassi. Në vendet e tyre, ata janë mega yje me famë dhe pasuri. Në Love Undercover, ata do të shtiren se janë tipa të zakonshëm me punë normale. Ata pretendojnë se fama e tyre e futbollit e ka bërë të vështirë takimin, dhe duke u fshehur do t'u japë atyre një mundësi unike për gratë që t'i shohin ato siç janë dhe jo atë që kanë.

Beqaret që konkurrojnë janë:

 • Abby Kowal
 • Akhya Mitchell
 • Alus
 • Ariana Welch
 • Brittany Gibson
 • Courtny Svendsen
 • Estefani Mendez
 • Gabi Findli
 • Jackie Jaramillo
 • Jackie Lam
 • Jacklyn Romano
 • Kai Hilbert
 • Renee Ash
 • Sinead Jenkins
 • Sofia Cajamarca
 • Sofia Quinteros
 • Sophia Cerrito
 • Tinah Ogalo

Në përmbledhjen zyrtare të shfaqjes, Peacock ngacmoi një “udhëtim epik të mbushur me dramë, thyerje zemre dhe vetë-zbulim”. Ata e krahasuan shfaqjen me një “përrallë moderne” të përzier me një “komedi të miqve”. Pavarësisht atyre përshkruesve të lehtë, traileri tregon një ton dramë.

Në një skenë, një nga zonjat dyshon se burrat nuk janë të sinqertë për identitetin e tyre. Ajo i thotë një konkurrenteje tjetër: “Asnjë nga burrat nuk është i sinqertë për atë se kush janë.”

Në një klip tjetër, Xhemi pyet se pse u regjistrua në shfaqje në radhë të parë. Ai tha: “Unë në fakt po pyes pse erdha.”

Përpara se lojtarët e futbollit të lënë udhëtimet e tyre “përrallë” në Hollywood, ata duhet të qartësojnë gratë për identitetin e tyre të vërtetë. Si do të reagojnë zonjat ndaj gënjeshtrave gjatë gjithë kohës? Ne do të duhet të sintonizojmë për të zbuluar.

Love Undercover premierë në Peacock të enjten, 9 maj.