Garrison Brown

Klea

Tragjedia e ‘Sister Wives’: Garrison Brown vajtohet në funeral, homazhe zemërthyese derdhen nga familja

Tragjedia e ‘Sister Wives’: Garrison Brown vajtohet në funeral, homazhe zemërthyese derdhen nga familja

Familja Brown u mblodh për të vajtuar humbjen e Garrison Browndjali i Gratë Motra yjet Janelle dhe Kody Brownnë një shërbim të mbajtur vetëm katër ditë pas vdekjes së tij të parakohshme.

Garrison Brown

Në një homazhe prekëse të ndarë të shtunën, Garnizonit kushëriri zemërthyer, Ema, shkroi një letër duke shprehur pikëllimin dhe dëshirën e saj për një bisedë të fundit me të. “I dashur Robert, më duhej të vishesha për funeralin tënd sot dhe kjo është gjithçka që do të doja të kishe dëgjuar para se të të thosha lamtumirë,” shkroi Ema, duke kapur ndjenjën e thellë të humbjes që ndjejnë ata që janë më afër. Garnizoni.

Garrison Brown

Javën e kaluar, Departamenti i Policisë së Flamurit e bëri të ditur këtë Garnizonidjali 25-vjeçar i yjeve të Sister Wives, Janelle dhe Kody Brown, u zbulua i vdekur në banesën e tij, një ngjarje tragjike që i atribuohet një plage të dukshme të vetëshkaktuar me armë zjarri.

Garrison Brown

Sipas raportit të policisë, Garnizonit vëllai Gabe ishte ai që bëri zbulimin zemërthyes atë të martë fatale.

Janelle u tregoi oficerëve se Garnizoni kishte ndërprerë komunikimin me të një natë më parë. Ajo gjithashtu zbuloi se ai i kishte dërguar një mesazh të fshehtë me tekst një grupi të njohurve me të cilët ata punojnë, duke shprehur emocione kontradiktore: “Dua të të urrej që ndanë kohët e mira. Por nuk mundem. Më mungojnë këto ditë.”

Kody Brown - Garrison Brown

Pas vdekjes së tij të papritur, miqtë dhe familja kanë dalë përpara për të nderuar kujtimin e individit të shquar Garnizoni ishte. Duke reflektuar për momentet e tyre të dashura së bashku, kushëriri i tij ndau një nderim të përzemërt, duke shprehur vështirësinë për t’i dhënë lamtumirën dikujt me një buzëqeshje kaq rrezatuese dhe prani të pamohueshme. “Nuk kam as një foto tënde pa buzëqeshjen tënde ngjitëse. Nuk e di nëse kam fjalët e duhura për të thënë se do të më mungosh. Do të doja të isha në gjendje të të përqafoja dhe të të tregoja sa shumë ishe i dashur. Ishe njeri, kishe të meta, por asnjëherë nuk dyshova në miqësinë që kishim”, thuhej në homazhe.

Garrison Brown

Garnizonit Kalimi vjen me zemër të rënduar, veçanërisht pasi njerëzit e dashur parashikojnë se çfarë do të ishte ditëlindja e tij e 26-të më 10 prill.

Ema shprehu mirënjohjen e saj të vazhdueshme për momentet e veçanta të ndara me të Garnizoni, duke vënë në dukje planet e tyre për aventura të shumta të shpinës që fatkeqësisht mbetën të paplotësuara. “Ne planifikuam të shkonim në kaq shumë udhëtime me çanta shpine, por arritëm vetëm në një,” u ankua ajo.

Garrison Brown

Duke kujtuar kujtime të bukura, Ema kujtoi me dashuri Garnizonit “shakatë budallaqe të babait”, netët e tyre të filmave, ritualet e kujdesit për veten dhe gatishmëria e tij për t’u kënaqur me maskat e çrregullta të fytyrës së bashku. “Ti gjithmonë siguroheshe që unë të haja dhe siguroheshe që të dija se mund të flisja gjithmonë me ty,” reflektoi ajo, duke theksuar natyrën e tij edukuese dhe mbështetëse. “Ishe djalë, vëlla, ushtar dhe shok. Nëse ka një zot, shpresoj të të japë paqe”, përfundoi ajo duke shprehur dëshirën e saj Garnizonit qetësi në jetën e përtejme.

Garnizoninje nga e Kodit 18 fëmijë ndanë mes katër bashkëshortëve të tij – Janelle, Meri, Christine, dhe Robin — lë pas një familje të ndjerë që po përballet me humbjen e paimagjinueshme të të dashurit të tyre.

Janelle Brown

Pas vdekjes së tij, disa prej Garnizonit vëllezërit e motrat kanë përdorur rrjetet sociale për të ndarë kujtimet dhe homazhet e tyre të dashura. Shpërthimi i ngushëllimeve u shtri përtej qarqeve familjare, me Gardën Kombëtare të Nevadës gjithashtu duke nderuar Garnizonit memorie.

Garrison Brown

Pasi u regjistrua në vitin 2015, Garnizoni u kujtua nga shokët e tij ushtarë si një individ i përkushtuar me një vesh të mprehtë për të dëgjuar dhe një pasion për shërbimin ushtarak. “Ai u rrit në kamera, kështu që ne e dinim pak se kush ishte nga shfaqja, edhe para se të bashkohej,” tha Master Sgt. Christopher LaDuca, nënoficer i gatishmërisë së tij. LaDuca theksoi se pavarësisht Garnizonit personazh publik, kolegët e tij ushtarakë e njihnin për përulësinë dhe integritetin e tij. “Ai kurrë nuk fliste me njerëzit apo luajti lojën maço. Ai e kaloi shumicën e kohës duke bërë atë që ishte e drejtë,” kujton LaDuca, duke pikturuar një foto të Garnizoni si një individ i palëkundur dhe i nderuar si në kamera ashtu edhe jashtë saj.