Tradhtarët Sezoni 2, Episodi 7 Përmbledhje

Klea

Tradhtarët Sezoni 2, Episodi 7 Përmbledhje

Jo çdo episod i një shfaqjeje yjore televizive mund të jetë i mrekullueshëm, dhe duket se ne u përplasëm me Tradhtarët Sezoni 2, Episodi 7. Mos më keqkuptoni, ka pasur momente të shkëlqyera, të tilla si Shereé duke bërtitur për ndihmë ndërsa ishte i bllokuar, që do të mbeten përgjithmonë në kujtesën time. Por duke mos u ushqyer me një eliminim të vetëm të gjithë episodit do të thoshte që vetë loja mbeti goxha e ndenjur. Megjithatë, sigurisht që ia vlen ta shikosh. Ja gjithçka që ra në Sezonin 2 të Tradhtarëve, Episodi 7: “Gjaku në duart e tyre”.

A e pranoi Pjetri ofertën e tradhtarëve?

Pjetri vendosi të refuzojë përpjekjen e tradhtarëve për joshje. Kjo do të thotë se ai do të mbetet Besnik në lojë. “Unë dua të jem pjesë e fitimit të kësaj në mënyrën e duhur,” tha ai në rrëfim. Ai burrë është shumë besnik ndaj njerëzve. Kjo është një lojë krejtësisht e ndryshme nga ajo që ai mendon ai po luan. Por duke thënë këtë, ai po bën një punë të shkëlqyer për të nuhatur zuzarët titullarë. Dhe aleanca e tij përbëhet nga tërësisht Besimtarë.

Parvati dhe Fedra, me të dëgjuar refuzimin e Pjetrit, tronditen. Të dy janë të shqetësuar për të ardhmen e Parv në lojë, dhe sinqerisht, edhe unë. Unë nuk shoh një mënyrë që ajo të arrijë deri në fund dhe ta fitojë këtë. Askush në mendjen e tij të mirë nuk do të votojë për të përfunduar ndeshjen me Parvatin ende në të. Ajo është, për fat të keq, një grua e vdekur duke ecur.

Në mëngjes, kur bëhet e qartë se askush nuk është vrarë, biseda kthehet në rekrutim. “Ngrini dorën nëse keni një letër”, udhëzon Parvati. Por Peter nuk po jep informacion. Ende jo, gjithsesi. Çuditërisht, ai më pas thotë se Parvati duhet të jetë besnik, sepse ai nuk u vra. Parv dëshiron ta fshijë atë “buzëqeshje të vetëkënaqur” nga fytyra e tij.

Pjetri shpërfillet

Përmbledhje e sezonit 2 të Tradhtarëve, Episodi 7

Pjetri sjell grupin e tij të përbërë nga John, Bergie, Trishelle dhe Peter në një dhomë për t’u treguar atyre se çfarë ndodhi mbrëmë. Fedra futet brenda, por ai e shkarkon shpejt. Ajo e drejton atë menjëherë te pjesa tjetër e grupit, të cilët janë të PISUR. MJ vendos të përpiqet të hyjë në bisedë me Pjetrin, por merr të njëjtin trajtim. Pra, Sandra harton një plan. Ajo mendon se Pjetri është një tradhtar dhe tregon pse një nga grupi i tij duhet të shkojë nëse ndonjë nga “The Leftovers” do të mbijetojë.

“Mezi pres që ajo buzëqeshje e vetëkënaqur t’i bjerë nga buzët kur ai të dëbohet,” thotë Parvati në rrëfim. Ajo dhe pjesa tjetër e “The Leftovers” bien dakord që ai duhet të shkojë. Por ata pak e dinë, ata nuk do ta kenë këtë mundësi këtë herë…

Një mision gazmor i grumbullon grupit 8000 dollarë

Tradhtarët Sezoni 2, Episodi 7

Me 25,000 dollarë në linjë, grupi duhej të ndahej në çifte. Ata do të vraponin në fjalë, duke mbajtur çanta plot me ar me vlera të ndryshme. Ato varionin nga 500 dollarë, deri në 10,000 dollarë. Ishte një çështje besimi, dhe me sa duket, grupi i besoi Peter dhe Trishelle për të sjellë para të mëdha në shtëpi. Gabim i madh.

Në pyll kishte pyetje që ose do t’i dërgonin në pjesën tjetër të misionit, ose një kurth. Pjetri u bllokua menjëherë, ashtu si edhe Bergie. Në pyetjen e dytë, MJ dhe Sheree gjithashtu humbën, përpara se Trishelle të ngecej në pyetjen e tretë, së bashku me Kate dhe Phaedra. Fatmirësisht, çiftet John dhe Parvati, dhe Sandra dhe Kevin, ia dolën deri në fund të sfidës, duke paguar 8,000 dollarë.

Duke qenë se ata ishin më të shpejtë për të përfunduar misionin, Sandra dhe Kevin iu dhanë gjithashtu mburoja. Kjo do t’i ruante ata nga vrasja. Por Alan kishte një mashtrim tjetër në mëngë…

Sezoni 2 i Tradhtarëve, Episodi 7 nuk kishte dëbim, por një ceremoni besimi

Përmbledhje e sezonit 2 të Tradhtarëve, Episodi 7

Pas disa muhabeteve në kështjellë, ku Pjetri u përpoq të bënte disa gërmime me Parvatin dhe Fedrën, por në thelb iu tha të shkonte vetë, Alani e nxori grupin në pyll në fund të natës. Atje, ai u tha atyre se nuk do të kishte dëbim sonte, por një vrasje do të ndodhte. Kthimi? Vetëm pesë persona do të ishin të gatshëm për vrasjen në fjalë.

Sandra dhe Kevin ishin automatikisht të sigurt dhe mund të zgjidhnin një person për të shpëtuar. Më pas ai person do të zgjidhte një person tjetër për të mbajtur të sigurt, e kështu me radhë. Sandra dhe Kevin u vendosën në Shereé, e cila zgjodhi vajzën e saj Phaedra pas miqësisë së tyre 20+ vjeçare. Ky ishte një moment super-emocional për Fedrën dhe do të faleshe që të derdhësh një lot në shtëpi!

Phaedra shpëtoi CT, gjë që e la MJ të mërzitur, por jo aq i mërzitur sa Trishelle kur CT vendosi t’i jepte John-it siguri. Gjoni kishte zgjedhjen përfundimtare se kë të shpëtonte, dhe për zhgënjimin e Parvatit, ai zgjodhi Pjetrin. dreqin. Bachelor do të zgjaste një ditë tjetër.

“Nëse ne jemi duke luajtur lojën nuk ka të bëjë me miqtë,” vuri në dukje me zgjuarsi CT. Por Trishelle ishte ende “i lënduar”. Ajo pretendoi se do të kishte shpëtuar CT nëse do të ishte anasjelltas. Por tani, ajo është gati për vrasje.

Merre së bashku, Princesha e Akullit

Tradhtarët Sezoni 2, Episodi 7

Tradhtarët Parvati dhe Fedra u takuan në Frëngji për të diskutuar se kë duhet të vrisnin. Trishelle ishte në tryezë, së bashku me Bergie, Kate dhe MJ. Para se të merrnin vendimin e tyre, Fedra kishte disa këshilla.

“Duhet të ndalosh së vepruari si një princeshë akulli”, i tha ajo Parvatit. Dhe ajo tha se lëshoi ​​pak energji “vajzë e keqe”. Po. Parvati nuk i pëlqeu kjo gjë, dhe në rrëfim, pranoi se mendonte se Phaedra do ta hidhte nën autobus në të ardhmen.

“Kjo do të jetë vrasja jonë e parë pas një kohe,” mendoi Parv. Dhe ndërsa ajo pranoi se viktima e tyre do ta rriste objektivin në kurrizin e saj, ajo vazhdoi gjithsesi.

Sezoni 2 i Tradhtarëve vazhdon të enjten në orën 9/8c në Peacock.