Tradhtarët: Kate hedh poshtë pretendimin për Aleancën e Duhanpirësve të Sandra

Klea

Tradhtarët: Kate hedh poshtë pretendimin për Aleancën e Duhanpirësve të Sandra

A kishte ndonjë aleancë të fshehtë duhanpirësish që nuk e pamë në sezonin 2 të Tradhtarët? Sipas Sandra Diaz-Twine, duhanpirësit në grup do të përdornin pushimet e tyre të tymit për të bërë thashetheme rreth strategjisë së lojës. Një pjesë e asaj klike përfshihej Kate Chastainpor ajo shkoi te X, i njohur më parë si Twitter, dhe hodhi poshtë pretendimet e Sandra.

Tym dhe pasqyra mbi Tradhtarët

Kushdo që ka marrë ndonjëherë një pushim duhan e di se thashethemet më të mira ndodhin në seksionin e duhanpirësve. Edhe nëse nuk jeni duhanpirës, ​​mund të prisni që të ndezni një bisedë shumëngjyrëshe. Sandra e pa që po ndodhte dhe mendoi më të keqen. Ajo tha se Kate, Mercedes “MJ” Javid, Chris “CT” Tamburello dhe Trishelle Cannatella ishin të gjithë pjesë e klikës.

Meqenëse katërshja e duhanpirësve ishin në fund të fundit ata që e nxorën Sandrën nga loja në minutën e fundit, ka kuptim që ajo po përpiqet për një shpjegim. Sandra këshilloi që kasti i sezonit 3 duhet të votojë së pari duhanpirësit.

Në përgjigje, Kate pohoi se nuk kishte ndonjë të vërtetë në teorinë e saj për një aleancë të fshehtë të duhanpirësve. Ajo i ka duartrokitur Sandrës në rrjetet sociale.

Kate shkroi, “Para së gjithash, unë kryesisht piva [sassy emoji] Së dyti, duhanpirësit gjithmonë kishin një producent që i udhëhiqte dhe mikrofonët e tyre të ndezur në mënyrë që prodhimi të sigurohej që ata të mos flisnin lojë.

Për një veterinere televizive të realitetit si Sandra, do të mendonit se ajo do të ishte më e vetëdijshme për hapat që ndërmarrin prodhuesit për të mbrojtur vërtetësinë e lojës. Në shumicën e grupeve, garuesit nuk lejohen të vrapojnë vetëm dhe të bëjnë strategji në fshehtësi. Gjithçka duhet të jetë në kamera ose prodhuesit rrezikojnë të humbasin histori të rëndësishme.

Pavarësisht kësaj, Sandra nuk u tërhoq nga teoria e saj e konspiracionit për aleancën e një duhanpirësi. Ajo tha se do të betohej për të. Duket si dikush që thjesht nuk është i gatshëm të pranojë faktin që më në fund humbi një shfaqje loje.

Sandra tha: “Më merrni një Bibël, unë do të vë dorën time mbi të”.

Ndërkohë Kate sqaroi se mes saj dhe Sandrës nuk kishte gjak të keq. Loja është në të kaluarën. Alumi Below Deck thjesht nuk mund t’i rezistonte vendosjes së rekordit drejt.

“Unë absolutisht e dua Sandrën,” tha Kate. “Unë thjesht po them se njerëzit që pinin duhan nuk kishin një avantazh.”

Ju mund të transmetoni Sezonin 2 të Traitors në Peacock.