Dean McDermott

Klea

Tori Spelling zë pritë Dean McDermott me paraqitjen e divorcit gjatë një podcast live

Tori Spelling zë pritë Dean McDermott me paraqitjen e divorcit gjatë një podcast live

Në një moment të sinqertë në mes të podcast-it, Tori Spelling i zgjati dorën Dean McDermott për të dhënë lajmin se ajo kishte bërë kërkesë për divorc.

Gjatë podcast-it të saj, Tori Spelling ndau momentin kur njoftoi burrin e saj të larguar, Dean McDermottpër vendimin e saj për divorc.

Tori Spelling

Beverly Hills 90210 alumna, 50, shprehu shqetësimin e saj për dhënien e lajmeve, veçanërisht që nga ajo kohë Dekani po shkonte në punë.

Tori Spelling

Toriduke u ndjerë i penduar, i ka komunikuar ish-57-vjeçarit Kanada e copëtuar pritësi, “Oh, s–t. Ai është në punë tani. Kjo është e neveritshme.” Ajo vazhdoi duke shprehur keqardhjen që duhej të niste një bisedë të tillë derisa ai ishte i zënë me angazhime pune.

Ajo e informoi atë: “Ata e kanë bërë atë. Është formaliteti. Është vetëm një fletë që kontrolloni, dhe më pas do të duhet ta nënshkruani atë.”

Tori Spelling

Në episodin e podcast-it të transmetuar të dielën, Tori nuk transmetoi e dekanit përgjigja, në vend të kësaj duke u fokusuar nëse ai kishte përfaqësim ligjor.

Tori vuri në pikëpyetje narrativën rreth divorcit, duke menduar: “Prisni, do të përfundojë në çfarë mënyre? Se kam ngopur me ty? Çfarë? Çfarë do të thuash?” Kjo çoi në një diskutim rreth asaj se kush kishte prerogativën për të paraqitur i pari divorcin.

Tori Spelling

Duke reflektuar për të kaluarën e tyre, Tori pohoi të drejtën e saj për të filluar divorcin, duke cituar e dekanit pranimet publike në Daily Mail në lidhje me çështjet e tyre, “Me sinqeritet pas gjithë këtij udhëtimi, nëse bëhet fjalë për … kush bën dosjen e parë, personi tjetër e ka gabim, ndihem sikur e meritoj të paraqes i pari më pas.”

Ajo e mbylli bisedën telefonike me një të thjeshtë “Të dua”.

Pas thirrjes, emocionale Tori i tha ekipit të saj të podcast-it për ndjenjën e saj të thellë të vetmisë, pavarësisht se ishte e rrethuar nga miqtë gjatë regjistrimit të podcast-it, duke zbuluar luftën e saj me vetëvlerësimin.

Tori Spelling

Ajo dha njohuri për e dekanit reagimi, duke vënë në dukje se ai dukej indiferent, madje i lehtësuar, për procedurat e divorcit, duke i kursyer atij shpenzimet ligjore.

Dean McDermott

Ky zbulim i sinqertë erdhi vetëm dy ditë pasi dokumenti i divorcit të saj u bë publik dhe nëntë muaj më pas e dekanit Njoftimi i ndarjes së tyre në Instagram.

Tori Spelling

Dekanii cili tani është me Lily Calo, kishte folur më parë për ndarjen e tyre dhe betejat e tij personale në fillim të majit.

Në podkastin e saj “Gabimi drejtshkrimor”, drejtshkrimi diskutoi e dekanit “flamujt e kuq” dhe u pendua që nuk u largua nga martesa më herët.

Dean McDermott

Tori dhe Dekanitë cilët u takuan në vitin 2005 ndërsa secili ishte në një martesë të ndryshme, u martuan në vitin 2006 dhe ndanë pesë fëmijë: Liam, 17, Stella, 15, Hattie, 12, Finn, 11 dhe Beau, 7 vjeç.